Fizik bilmeden, matematik bilmeden her şeyin hesabını yapabilir bu millet. Facebook'ta bir gönderi paylaşmak yeter inanmaları için. Mikroplastik ve kalitesiz karbonhidrattan oluyor bunlar. Kanser olmamak için bu kadar uğraşıyorsa değiştirmesi gereken daha zararlı tonla şey var.

Bir kere iyonlaştırıcı ve iyonlaştırıcı olmayan radyasyon kavramlarının ne olduğunu okumamıştır. İyon ne bilmiyordur. Radyo dalgası deyince şarkı, mikrodalga deyince içine kaşık atma gelir aklına (Gerçi bu bile gelişme). Dalga boyu deyince umarım deniz geliyordur. Bu kişiler sadece ülkemizde yok. Dünya genelinde çok meşhur bir "sanattır" komplo teorileri.

Kullanıp göreceğim, telefonu gündelik kullanıyorum. Gözle görülür fark göremezsem, artıdan çok eksisi olursa 4G'ye geçerim olur biter.

Şahsen mobil veriyi sadece dışarıda kullanıyorum. Dışarıda o kadar hızı ne yapacağım ki? Mesaj atmaya, Instagram'a girmeye falan her şeye 4.5G yetiyor. 5G gereksiz benim için tabii yenilik iyidir.
IPv4 gibi düşünün hocam. Her şeyin bir kapasitesi var. Aynı şekilde 4G standardının da bir spektrum kapasitesi var. Eninde sonunda bu teknolojide de çok yetersiz gelecektir bu frekanslar.

Daha birçok sorun çözülmemişken depremde bile çekmeyen operatörler neye yarar hepsi yalan dolan daha 4G 4.5G çoğu yerde yok altyapısı. İnternet altyapısı öyle rezalet evlerde daha DSL var bakır hattan gelen. Bizde de VDSL var 60 Mbit indirme zor alıyorum. Yükleme de yetersiz. Zaten mobil veriyi kullanmıyorum evde olunca. Önce her eve fiber getirin onu çözün. Tek bildikleri şey milleti becermek.

İnsanların beyninde, üreme organlarında, gıdasında mikroplastik bulunuyor, ortalama bir vatandaş hayatta kalmak için çalışıyor... ama problem radyasyon!
İnternet ve mobil şebeke altyapısına değinmeyelim bile.