Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Ben Vodafone kullanıcısı olarak 5G ile 250 Mbps hız alabildim. Ama upload'lar yerlerde yine. Bu teknolojinin zararlı olduğunu söyleyen birçok topluluk var, sizce zararlı mı?
Ben de zararlı olduğunu düşünüyorum açıkçası, bu kadar yüksek bant genişliği olduğu için doğal olarak radyasyonu da daha fazla olacaktır. Korkutucu bir durum ama şu an her yerden 5G çekiyor. 3G'den 4G'ye geçerkenki gibi sorunlar olmadı. Deriye nüfuz ettiği için, cilt kanserlerine mahal verebileceğini düşünüyorum. 4.5G de yok muydu diyeceksinizdir, vardı o zaman da vardı ama bant genişliği düşüktü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değişen bir şey göremiyorum.

images.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Vodafone kullanıcısı olarak 5G ile 250 Mbps hız alabildim. Ama Upload'lar yerlerde yine. Bu teknolojinin zararlı olduğunu söyleyen birçok topluluk var, sizce zararlı mı?
Ben de zararlı olduğunu düşünüyorum açıkçası, bu kadar yüksek bant genişliği olduğu için doğal olarak radyasyonu da daha fazla olacaktır. Korkutucu bir durum ama şu an her yerden 5G çekiyor. 3G'den 4G'ye geçerkenki gibi sorunlar olmadı. Deriye nüfuz ettiği için, cilt kanserlerine mahal verebileceğini düşünüyorum. 4.5G de yok muydu diyeceksinizdir, vardı o zaman da vardı ama bant genişliği düşüktü.

5G normal kullanımda zararlı olduğunu kim söylüyor upload düşük olması altyapıyla ilgili, radyasyon korkusu teorik veriler endişe yaratmaz. Zaten ona varana kadar daha 5G kullanılabilir olması için çok fırın ekmek yemesi lazım çok zaman var oturmasına daha bu başlangıç ileride kim bilir neler olacak.

Şu anlık aldığım download değerleri 4.5G'ye göre çok daha hızlı ancak upload değerleri 4.5G'nin bile altlarında seyrediyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260331_183246_com_brave_browser_ChromeTabbedActivity.webp
    Screenshot_20260331_183246_com_brave_browser_ChromeTabbedActivity.webp
    139,6 KB · Görüntüleme: 48