Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba,
Öncelikle ülkemiz için 5G hayırlı olsun. Her ne kadar bazı şehirlerde hız performansı kötü olmuş olsa da şu an daha yeni yeni geçiş olsa da zamanla bu problemler düzelecektir diye umud ediyorum. Alt tarafa 2 adet fotoğraf paylaşıyorum, ilk fotoğraf apartmanda oturduğumuz evin zemin katında ki hız performansı. Yalan yok 4.5G'de hız testi yaptığımda zemin katta olmama rağmen çok düşük hızlar çıkıyordu. Birkaç defa test yaptım sonuç gayet iyi çıktı. Bir diğeri ise İstanbul/Bayrampaşa Merkez'de çekmiştim, baz istasyonuna yakın bir bölge de. İlk defa bir mobil veride bu hızı gördüm. Tabii haliyle sonra internet kotamı kontrol ettim 1.7 GB internet gitmiş. Sürekli olarak hız testi yapmamız lazım. Umarız 5G 4.5G'den kat kat daha iyi olur ki; bir felaket ile karşı karşıya kaldığımızda en azından iletişimimiz kesilmesin. Cihazım, Samsung Galaxy A56'dan test edilmiştir.

Ayrıyeten Turkcell kullanıcıları için, hediyelerim bölümünden hoş geldin 5G paketini aktif ederek 40 GB paketinizi 1 ay boyunca tanımlayabilirsiniz. Herkese hayırlı olsun.

aaa.webp

111.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Antalya da Konya altında 4.5G ile 390 Mbps'yi gördüm, ışıklarda 190 Mbps'ye düştü, bize sürekli stabil 350 Mbps 4G versinler yeter :rofl: