![]()
Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.www.gaming.gen.tr
![]()
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele!www.elitmuzik.com.tr
Bütçeni biraz aşar ama bu şekilde alabilirsin istersen.
VGN v87've syrox olanı kullanmadım ama internette türkçe incelemeleri var zaten. Fifine ise Çin menşei bir firma birkaç senedir türkiyedeler. Mikrofonları daha çok bilindik ama bu kulaklık iyi bir model.Hocam bu markaları ilk kez duyuyorum kalite konusunda nasıldır? Kullandınız mı daha önce?
VGN V87've Syrox olanı kullanmadım ama internette Türkçe incelemeleri var zaten. Fifine ise Çin menşei bir firma birkaç senedir türkiyedeler. Mikrofonları daha çok bilindik ama bu kulaklık iyi bir model.
V8 uygundur benim tutuşum da o tarz bende de V8 var. Gayet memnunum sadece şarjı keşke daha yüksek mAh olsaydı derim onun dışında çok güzel.Hocam peki benim tutuş şeklim relaxed claw olarak geçiyor sanırım. V8 mi daha iyidir V6 mı bu tutuş için?