Kişisel tercihim diyorum anlatamıyor muyum? Bunları bilmediğimi mi sanıyorsun? Bütçe arttıkça bahsettiğin VA paneli kalitesinde IPS ekranlar yok mu diyorsun? Bu işin OLED'e kadar yolu var. Öyle bir anlatıyorsun ki bütçe arttıkça VA panel daha iyidir anlamı çıkıyor. Yok öyle bir şey.
Kağıtüstünde yazana değil de, kağıtaltına göre mi iyi diyeceğiz? Bütün monitörlerde o söylediklerin var. Gerçek değer değiller biliyoruz. Arkadaşın alması gereken monitör özelliklerinin ne olması gerektiğini söylemeyelim mi? VESA mesa ama gamut çamut şöyle böyle. Ms gerçek değil ama falan. Yahu kardeşim adam detaylı bilgi değil öneri istiyor. Herhalde 27" 1080p 0.5 ms, IPS, G-Sync veya Adaptive Sync olsun diyeceğiz. Ne dememizi bekliyorsun? 0.5 diyor ama bak aslında IPS vermiyor onu ammaan dikkat mi diyeceğiz

yorumları iyi olan, bilindik marka, özellikleri de 27" 1080p 0.5 ms, IPS, G-Sync veya Adaptive Sync olan bir monitör almalısın diyeceğiz.
Yani burada amacını anlamadım. Ama en doğrusu sensin diyelim. Konu uzamasın. Senin derdin VA panelin, IPS'ten daha iyi olabileceğini kanıtlamak. Paylaştığın veriler de doğru zaten. Ama neden vatan millet savunur gibi VA panel savundun anlamadım. Benim tercihim her zaman IPS'ten yana. Daha ötesi var mı, yok

sen de bunu bir türlü anlamadın. Parana göre her paneli istediğin şekle sokabilirsin. Money talks yani. Daha iyisinin de, daha iyisi her zaman olur.