Nova 5 alırım. Nova 7P'nin tek artısı çoklu bağlantı. Konfor ve pil ömrü konusunda Nova 5 fark atıyor.Sizden ricam buna bir yorum yapar mısınız ? Nova 7P ile Nova 5 arasında kalsanız hangisini alırsınız ?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.000 TL
mustafadr12
Çalışkan
Tamamdır çok teşekkür ederim.Bütçe varsa ROG Pelta.
Nova 7P ve Nova 5 arasından, Nova 5.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Kendim Nova5 kullanıyorum. Nova 7 ile arasında kalmıştım. Şarj süresi nedeni ile Nova 5'i tercih ettim. Sürekli müzik dinleyen birisi olarak beni çok memnun etti. Mikrofon konusunda arkadaşlar sesin kendi sesin gibi geliyor dediler. Oyun konusunda R6 oynuyorum eski kulaklığıma göre çığır açtım. Hatta bazı noktalarda arkadaşlarım onu nasıl duydun deyip durdular.
mustafadr12
Çalışkan
Mobil oyunlarda daha iyi olduğunu duyduğum için Nova 5'e cesaret edememiştim ama şimdi kararlaştırdım. Çok teşekkürlerNova 5 alırım. Nova 7P'nin tek artısı çoklu bağlantı. Konfor ve pil ömrü konusunda Nova 5 fark atıyor.
Tamamdır hocam bu yorum bile fikrimi değiştirmeye yetiyor teşekkürler.Kendim Nova5 kullanıyorum. Nova 7 ile arasında kalmıştım. Şarj süresi nedeni ile Nova 5'i tercih ettim. Sürekli müzik dinleyen birisi olarak beni çok memnun etti. Mikrofon konusunda arkadaşlar sesin kendi sesin gibi geliyor dediler. Oyun konusunda R6 oynuyorum eski kulaklığıma göre çığır açtım. Hatta bazı noktalarda arkadaşlarım onu nasıl duydun deyip durdular.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Şunu eklemek istiyorum. Nova 5 40mm sürücülü ve kulak bölümü biraz küçük önceki kulaklığım 50mm idi konfor olarak 50mm daha geniş olduğundan bana daha konforlu geldi ki kafam ve kulaklarım büyük değil. Nova 5 ile 2 3 saat kullanımdan sonra ince ağrım oluyor kulaklarımda.
Kulaklık ufak elime aldığımda bu performans bundan mı çıkıyor dedim açıkçası
. Çok hafif.
Kulaklık ufak elime aldığımda bu performans bundan mı çıkıyor dedim açıkçası
mustafadr12
Çalışkan
Ahaha tamamdır çok teşekkür ediyorum. Benim de kafam küçük rahat ederim ama abim bi tık kilolu o rahat eder mi onu bilemiycemŞunu eklemek istiyorum. Nova 5 40mm sürücülü ve kulak bölümü biraz küçük önceki kulaklığım 50mm idi konfor olarak 50mm daha geniş olduğundan bana daha konforlu geldi ki kafam ve kulaklarım büyük değil. Nova 5 ile 2 3 saat kullanımdan sonra ince ağrım oluyor kulaklarımda.
Kulaklık ufak elime aldığımda bu performans bundan mı çıkıyor dedim açıkçası. Çok hafif.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Bir de şunu eklemek istiyorum. Fakat bu benimle ya da donanımlarımla alakalı olabilir. Benim kulaklığımda Rocket League'de daha çok olmak üzere parazitleşme oluyor. Araştırdığımda 2.4 GHz nedeni ile diğer donanım ya da modem ile çakışma olduğundan sonucuna vardım. Aktif olarak kullandığım 2.4GHz ile çalışan modem dahil 5 cihaz var. Reddit üzerinde bu sıkıntıyı yaşayan insanlarda buldum. SS ile iletişime geçtiğimde sağ kulaklığın pedinin altında delik var iğne ile cihazı sıfırladığımda sorun çözülüyor. PC'yi kapatıp açtığımda yine ara ara oluyor. Şunu anladım ki belli bir kanalı otomatik olarak kulaklık aldığında diğerleri de o kanal üzerinden verimi göndermeye çalışıyor ne yapıyorsa parazit oluşuyor. Bazen kapatıp açınca bazen USB tak çıkar yapınca düzeliyor. Ben bazı denemelerden sonra Cyclon'e 2 gamepadim var ona bağladım bu durumu.
MediaMarkt ve Vatan Bilgisayar gibi mağazalardan deneyip sonra sipariş edin derim. Kulaklık hijyen ürününe girdiği için kafanıza uymaz ise sorun yaşarsınız.Ahaha tamamdır çok teşekkür ediyorum. Benim de kafam küçük rahat ederim ama abim bi tık kilolu o rahat eder mi onu bilemiycem
Yasin Alemdağ
Yetkin
MediaMarkt ve Vatan Bilgisayar gibi mağazalardan deneyip sonra sipariş edin derim. Kulaklık hijyen ürününe girdiği için kafanıza uymaz ise sorun yaşarsınız.
Kesinlikle.
mustafadr12
Çalışkan
Çok kötü olmuş sizin için bir an önce sorun çözülür umarım. Çok fazla bilgim olmadığı için yorum da yapamıyorum kusura bakmayın.Bir de şunu eklemek istiyorum. Fakat bu benimle ya da donanımlarımla alakalı olabilir. Benim kulaklığımda Rocket League'de daha çok olmak üzere parazitleşme oluyor. Araştırdığımda 2.4 GHz nedeni ile diğer donanım ya da modem ile çakışma olduğundan sonucuna vardım. Aktif olarak kullandığım 2.4GHz ile çalışan modem dahil 5 cihaz var. Reddit üzerinde bu sıkıntıyı yaşayan insanlarda buldum. SS ile iletişime geçtiğimde sağ kulaklığın pedinin altında delik var iğne ile cihazı sıfırladığımda sorun çözülüyor. PC'yi kapatıp açtığımda yine ara ara oluyor. Şunu anladım ki belli bir kanalı otomatik olarak kulaklık aldığında diğerleri de o kanal üzerinden verimi göndermeye çalışıyor ne yapıyorsa parazit oluşuyor. Bazen kapatıp açınca bazen USB tak çıkar yapınca düzeliyor. Ben bazı denemelerden sonra Cyclon'e 2 gamepadim var ona bağladım bu durumu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-