Bütçe
6000

Karamell

Başarılı
Acer Nitro 16 AN16-42 modeli kullanıcısıyım cihazın içinde 1 TB SSD var fakat yetmiyor.
2 TB bir SSD almak istiyorum, sadece oyun ve uygulama için kullanacağım. İçinde işletim sistemi falan olmayacak. Bütçem 6K, ona göre önerirseniz sevinirim.

Bütçeyi biraz arttırabilirseniz DRAM'li ve biraz daha kaliteli Kingston Renegade öneririm.

Arttıramazsanız bu da iş görür, aynı şekilde DRAM'i var. Fakat sanıyorum NAND yongaları Kingston kadar kaliteli değil;
MLD M700

Ek olarak, Kingston'un ortalama 1.000.000 IOPS değerleri mevcut. MLD'nin 700.000 IOPS değerlerinde olduğunu da belirteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Hepsiburada'dan atarsanız daha iyi olur limitimle alacağım için ayrıca bu fiyata Samsung 990 EVO Plus ve Pro versiyonu var 7000/6250 sizce bu iyi mi?

Hocam Hepsiburada'dan atarsanız daha iyi olur limitimle alacağım için ayrıca bu fiyata Samsung 990 EVO Plus ve Pro versiyonu var 7000/6250 sizce bu iyi mi?
Samsung'un Pro versiyonları SSD piyasasının Rolls-Royce'u olabilir. Amiral gemisi SSD'lerdir. Hiç düşünmeden alabilirsiniz, piyasadaki en iyi NAND yongaları, kontrolcü ve DRAM'e vs. sahip SSD'lerden birisidir.