İsık sizmasi gibi sorunlara daha cok rastlar giris seviye modellerde. Bazisi az bazisi cok olur. Bunun kesin cozumu miniLed veya OLED ortasi yok. Bazı kaliteli düz IPS paneller yine 10 bin lira ustu oluyor yani illaki maddiyat meselesi. Ucuz etin yahnisi olmuyor.
Sorun tek ışık sızması değil, konuyu okursanız sevinirim.

Sorun tek ışık sızması değil, konuyu okursanız sevinirim.
Bak o ölüp piksel cikmasida aslinda dedigim oneriyle esdeger sayilir. Bu monitorler testten geciyor satistan once. Ucuzlarin ucuz olmasinin sebebi bu yani anlatabildim mi? Ucuz monitorlerde bu tur sorunlar cikar. Sana tavsiyem bu seriden uzak dur herkesjn cokca kullandigi monitorlere bak arastir. Bazi monitor serileri gercekten guzeller ne isik sizmasi ne ölü piksel cikiyor. Bu senin 2.sefer ayni sey basina geliyor bundan basitce duz mantik dusunursek 3.su gelse yine aynisi olacak %99 o yuzden iade edin ve arastirin saglam bir sekilde. Konu acin mesela monitor onerisi diye butcenizi belirtin.

Bak o ölüp piksel cikmasida aslinda dedigim oneriyle esdeger sayilir. Bu monitorler testten geciyor satistan once. Ucuzlarin ucuz olmasinin sebebi bu yani anlatabildim mi? Ucuz monitorlerde bu tur sorunlar cikar. Sana tavsiyem bu seriden uzak dur herkesjn cokca kullandigi monitorlere bak arastir. Bazi monitor serileri gercekten guzeller ne isik sizmasi ne ölü piksel cikiyor. Bu senin 2.sefer ayni sey basina geliyor bundan basitce duz mantik dusunursek 3.su gelse yine aynisi olacak %99 o yuzden iade edin ve arastirin saglam bir sekilde. Konu acin mesela monitor onerisi diye butcenizi belirtin.
iade yaptım satıcı hepsiburadaydı umarım reddetmezler.

Işık sızması, ölü piksel sorunu çok üst modellerde de mevcut bu sorun ama arkadşaında dediği gibi bazı serilerde olmuyor, bazı serilerde ise fazlaca çıkıyor. Önemli olan o modeli bulabilmek. IPS güzel bir teknoloji ama can sıkıcı bu sorunlar. Sırf bu yüzden ben OLED monitöre geçtim. 1 yıldır çok şükür sorun yaşamadım. Oyundan ziyade artık film dizilere ağırlık verdiğim için tercih ettim aslında, renkler o kadar güzel ki. İzlediğim filmleri, dizileri tekrar izledim :)

Ben söylemiştim sanırım Hepsiburada kabul etmezse direkt Asus teknik servisine yönelin diye. Umarım kabul ederler de bir daha uğraşmazsınız.

Işık sızması, ölü piksel sorunu çok üst modellerde de mevcut bu sorun ama arkadşaında dediği gibi bazı serilerde olmuyor, bazı serilerde ise fazlaca çıkıyor. Önemli olan o modeli bulabilmek. IPS güzel bir teknoloji ama can sıkıcı bu sorunlar. Sırf bu yüzden ben OLED monitöre geçtim. 1 yıldır çok şükür sorun yaşamadım. Oyundan ziyade artık film dizilere ağırlık verdiğim için tercih ettim aslında, renkler o kadar güzel ki. İzlediğim filmleri, dizileri tekrar izledim :)

Ben söylemiştim sanırım Hepsiburada kabul etmezse direkt Asus teknik servisine yönelin diye. Umarım kabul ederler de bir daha uğraşmazsınız.
14 gün yeni cayma yasal hak eklendi ekstra olarak zaten preimum müşterisiyim ne kadar fark eder bilmiyorum, asus ile görüştüğüm de 5 tane yan yana ölü piksel olmadığı sürece işlem yapılmaz denildi.

14 gün yeni cayma yasal hak eklendi ekstra olarak zaten preimum müşterisiyim ne kadar fark eder bilmiyorum, ASUS ile görüştüğüm de 5 tane yan yana ölü piksel olmadığı sürece işlem yapılmaz denildi.

5 tane ölü piksel demişler size, ben ışık sızması için değişim aldım, 2. seferde direkt iade aldım ASUS servisinden. Normalde ışık sızması kusur olarak gözükmemesine rağmen. O yüzden kargo ile bile değil, bizzat elden teslim edip "ben buradayım" mesajını vermeniz gerekiyor, ne yazık ki. Ama 14 gün iade cayma hakkınız var ise yaparlar diye tahmin ediyorum. Ben yapmazlarsa, yapmanız gerekenleri belirtmek istedim. 15 yıldır ASUS kullanıyorum ve bütün ürünlerim ASUS dur. Teknik servis ile çok aşır neşir oldum, anlattıklarım duyum değil bizzat yaşadıklarım yardımcı olursa bu bilgiler ne mutlu bana :)