Bende bunu düşündüm işlemcisi diğerlerine göre daha iyiymiş. Misal her konuda beni 4 yıl beni götürür mü?

Bayağı güzel cihaz, benim Lenovo Tab 4 8 bile 2018'den beri sorunsuz gidiyor. Bu bayağı uzun süre gider.

Pil ömrünü iyi tutmak için, şarjda oyun oynamak gibi çok güç tüketen şeyler yapmayın.

Bayağı güzel cihaz, benim Lenovo Tab 4 8 bile 2018'den beri sorunsuz gidiyor. Bu bayağı uzun süre gider.

Yanıtınız için teşekkürler büyük ihtimalle önerilere göre A9+ alacağım. Daha ucuzu var mı yoksa fiyat iyi mi?

2. el düşünmüyorum hele ki iPad hiç düşünmüyorum.

Neden iPad düşünmüyorsunuz ki. A12 bionic diğer yazılanların hepsinden çok daha güçlü bir işlemci. Yanı sıra App Store'de bulunan tüm oyunlar iOS optimizasyonu ile geliyor. Hem daha güçlü işlemci hem daha yüksek uyum ile oyununuzu çok daha iyi oynarsınız. Kardeşime oyun oynaması için iPad 8 aldım. Roblox, PUBG, Call of Duty, Genshin Impact oynuyor. 1 yıl oldu alalı hala hiçbir donma kasma yok. Ayrıca pilinin de çok uzun süre gitmesi de yanına cabası.

Neden iPad düşünmüyorsunuz ki. A12 bionic diğer yazılanların hepsinden çok daha güçlü bir işlemci. Yanı sıra App Store'de bulunan tüm oyunlar iOS optimizasyonu ile geliyor. Hem daha güçlü işlemci hem daha yüksek uyum ile oyununuzu çok daha iyi oynarsınız. Kardeşime oyun oynaması için iPad 8 aldım. Roblox, PUBG, Call of Duty, Genshin Impact oynuyor. 1 yıl oldu alalı hala hiçbir donma kasma yok. Ayrıca pilinin de çok uzun süre gitmesi de yanına cabası.

2. el düşünmediğim için iPad alamayacağım. Ayrıca her zaman Android tercih ederim. Evet belki iyi cihazdır ama maalesef iOS arayüzü ihtiyaçlarıma (APK yükleme vs.) göre değil. Yanıtınız için teşekkürler.

2. el düşünmediğim için iPad alamayacağım. Ayrıca her zaman Android tercih ederim. Evet belki iyi cihazdır ama maalesef iOS arayüzü ihtiyaçlarıma (APK yükleme vs.) göre değil. Yanıtınız için teşekkürler.
Evet apk gibi yükleyememe çok kötü oluyor haklısınız. Önemli değil. Şimdiden hayırlı olsun.

Hayırlı olsun olmasına ama TFT LCD bence beni üzebilir endişesi var. 🙂 Film ve dizi filan izlerken renkler nasıl hiç bilmiyorum. Bir de IPS'den geçeceğim alışabilir miyim bilmiyorum. 😔
Hocam TFT ekran telefon vardı bende bir ara renkler IPS ekrana göre çok soluk değil soluk olsa bile ekran renk ayarı ile ayarlarsınız.