FPS:

Isınma çok olmuyor, soğutması iyi bir model.

Cihaz geçen sene ekim ayında çıktı, daha uzun süre güncelleme alır.

GFX Tool kullanacak olursanız çok rahat akıcı grafiklerde sabit 60, HD de ise 50 FPS civarı alırsınız.
PUBG'da kaç FPS veriyor? Cihazda ısınma filan yaşar mıyım? Bir de kaç yıl güncelleme alacak?

FPS:

Isınma çok olmuyor, soğutması iyi bir model.

Cihaz geçen sene ekim ayında çıktı, daha uzun süre güncelleme alır.

New State bu hocam, PUBG Mobile değil.

GFX Tool kullanacak olursanız çok rahat akıcı grafiklerde sabit 60, HD de ise 50 FPS civarı alırsınız.

New State bu hocam, PUBG Mobile değil.

Benim için 50-60 FPS filan alsa yeter. Ayrıca ekrana epey de LCD denilmiş ama acaba Lenovo Tab M10 TB328FU tabletimden daha mı iyi yoksa kötü mü? O konuyu da biraz önem veriyorum güzel bir deneyim yaşamak için.

Son olarak ne cevap geldi Lenovo'dan?

Konu dışı olacak ama yazayım. Lenovo BDH ile konuştum dedi ki iade talep ettiğiniz için rapor bekliyoruz dedi işlemler tamamlanınca MediaMarkt mağazasına gidip para iadesi veya cihaz değişimi yapacaksınız dedi.

Kesinlikle daha iyi bir tablet. (A9+)

LCD olması düşündürdü ama yine de içim rahat etsin diye Samsung'un mağazasından deneyimleyip alacağım.

Sanki siz kullanıyordunuz tableti? Ekranı internette söylendiği gibi kötü mü yoksa daha mı iyi?

Son düzenleme:
Benim için 50-60 FPS filan alsa yeter. Ayrıca ekrana epey de LCD denilmiş ama acaba Lenovo Tab M10 TB328FU tabletimden daha mı iyi yoksa kötü mü? O konuyu da biraz önem veriyorum güzel bir deneyim yaşamak için.
Bende de Lenovo Tab M10 HD var kesinlikle Samsung Tab A9+ çok daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör: