Belirttiğiniz kullanım amaçlarına göre rahatça götürür.
PUBG'da kaç FPS veriyor? Cihazda ısınma filan yaşar mıyım? Bir de kaç yıl güncelleme alacak?
Belirttiğiniz kullanım amaçlarına göre rahatça götürür.
PUBG'da kaç FPS veriyor? Cihazda ısınma filan yaşar mıyım? Bir de kaç yıl güncelleme alacak?
FPS:
Isınma çok olmuyor, soğutması iyi bir model.
Cihaz geçen sene ekim ayında çıktı, daha uzun süre güncelleme alır.
GFX Tool kullanacak olursanız çok rahat akıcı grafiklerde sabit 60, HD de ise 50 FPS civarı alırsınız.
New State bu hocam, PUBG Mobile değil.
Benim için 50-60 FPS filan alsa yeter. Ayrıca ekrana epey de LCD denilmiş ama acaba Lenovo Tab M10 TB328fu tabletimden daha mı iyi yoksa kötü mü? O konuyu da biraz önem veriyorum güzel bir deneyim yaşamak için.
A8 kullanıyorum ben, TFT ikisi de ama tabletten gazgeçmeye değmez.Sanki siz kullanıyordunuz tableti? Ekranı internette söylendiği gibi kötü mü yoksa daha mı iyi?
A8 kullanıyorum ben, TFT ikisi de ama tabletten gazgeçmeye değmez.
Bende de Lenovo Tab M10 HD var kesinlikle Samsung Tab A9+ çok daha iyi.Benim için 50-60 FPS filan alsa yeter. Ayrıca ekrana epey de LCD denilmiş ama acaba Lenovo Tab M10 TB328FU tabletimden daha mı iyi yoksa kötü mü? O konuyu da biraz önem veriyorum güzel bir deneyim yaşamak için.