- Cihaz
- İphone Xs Max
Merhaba. iPhone kullandıktan sonra Samsung harici diğer cihazlar oyuncak gibi gelmeye başladı. Ben de Redmi Note 12 Pro 5G cihazımı 5.500 TL'ye satıp üstüne 500 koyarak IMEI kaydı yapılmış iPhone XS Max 64 GB Gold aldım. Telefonda ekran ve pil değişmiş (pil bayağı sıkıntılı -buraya değineceğim- ileride tekrar değişirim muhtemelen) ve kamerasında hafif toz var ama fotoğrafa etkisini göremedim. Telefon ekranı değişen ama dokunmatiğini 1 saat kesintisiz denedim, hiç takılma yok. Sadece OLED yanığı denen şey var; beyaz ekranda şarj göstergesi belli ediyor üst köşede ama hiç sırıtmıyor. Telefonun bana göre iki eksisi var şu an. İlk olarak telefon aşırı kötü toplanmış. Telefonun yanlarından eski sıvı bandının yapışkanları çıkıyor ve ekran ile kasa arası açık biraz. Düzgün bir yerde yeni güçlendirilmiş pil takıp içini de iyi bir temizleteceğim. İkincisi ise pil; su gibi desem az söylemiş olurum. Bugün 08.04'te %95'ti, 08.35'te %73'e düşmüştü. Bu normal değil, bazen acaba anakartta falan da mı sorun var diyorum, o kadar kötü; kesin değişmem gerekiyor. Sizce nasıl yapmışım bu cihazı alarak?