Telefonun parça kalitesine bağlı olarak ucuz veya pahalı diyebilirim. Kalitesiz parçalarsa kısa sürede bir yerlerden sorun çıkarır, aldığınıza pişman olursunuz. Hoparlör, mikrofon vs. yan sanayi; anakartın işlemli olması gibi sorunların hepsi bu telefonda olmadıkça gayet makul fiyat bence. Bu arada ben olsam telefonu açar içini kendim kurcalar pilini falan kendim Deji'yle değiştiririm. Dediğim gibi bir kumar oynamışsınız, tutarsa güle güle kullanın gayet mantıklı bir iş yapmışsınız. Tutmazsa yapacak bir şey yok. iPhone 11 falan arasanız en iyi ihtimalle 8000e bulursunuz ve XS Max iPhone 11'den daha iyi bir telefon. Neden sanki çok mantıksız bir iş yapmışsınız gibi yargılandınız anlamadım.

Hocam belki 1-2 ay ilan kovalasam bulurdum ama telefonumu beklemediğim kadar yüksek bir fiyata satip telefonsuz kalınca aciliyetten aldım direkt. Şu ana kadar pil harici şikayetim yok oldukça memnunum cihazdan. Değişme konusuna gelirsek daha önce hiç yapmadım sizce becerebilir miyim elimde kalmasından korkuyorum telefonun.

Hocam belki 1-2 ay ilan kovalasam bulurdum ama telefonumu beklemediğim kadar yüksek bir fiyata satip telefonsuz kalınca aciliyetten aldım direkt. Şu ana kadar pil harici şikayetim yok oldukça memnunum cihazdan. Değişme konusuna gelirsek daha önce hiç yapmadım sizce becerebilir miyim elimde kalmasından korkuyorum telefonun.

Aslında sırayı unutmadıktan sonra çok da zor değil. Kolay açılır çünkü önceden iyi yapıştırılmamış. Cihaz iyi toplanmamışsa pili de iyi yapıştırılmamıştır ve etkisi bitmiştir.

Aslında sırayı unutmadıktan sonra çok da zor değil. Kolay açılır çünkü önceden iyi yapıştırılmamış. Cihaz iyi toplanmamışsa pili de iyi yapıştırılmamıştır ve etkisi bitmiştir.

Hocam bir telefoncuya gösterdim içini açıp baktı. Adam pil çok kalitesiz ben bu pilin aynısını işçilik dahil 450 TL'ye takarım dedi. Anakartta işlem yokmuş ekranda kalitesiz değil ama kaliteli de değil takılma yapmaz ama orijinali kadar olamaz dedi. 800'e Deji mucize batarya taktıracagım. adamda Woyax'ta var mış ama 1100 TL o Deji daha mantıklı geldi bana. 1.000 TL'ye pil+kamera temizleme+sıvı bandı alacağım mantıklı mi sizce?

Hocam bir telefoncuya gösterdim içini açıp baktı. Adam pil çok kalitesiz ben bu pilin aynısını işçilik dahil 450 TL'ye takarım dedi. Anakartta işlem yokmuş ekranda kalitesiz değil ama kaliteli de değil takılma yapmaz ama orijinali kadar olamaz dedi. 800'e Deji mucize batarya taktıracagım. Adamda Woyax'ta var mış ama 1100 TL o Deji daha mantıklı geldi bana. 1.000 TL'ye pil+kamera temizleme+sıvı bandı alacağım mantıklı mi sizce?

Kamera temizlemeye gerek görüyorsanız temizletin. Fotoğrafta belli olmuyor demiştiniz. Tabii adam kamera temizleme diğerlerinin yanında zorunlu falan diyebilir orasını bilemem. Woyax Deji çok fark etmez. Orijinal MAh'in üstüne çıkan modelleri var bu iki markanın da galiba. Sizin alacağınız 3100 MAh'lık yüzde 99. bu iki marka aynı üretici tarafından üretiliyor zaten. mAh farkı olmadıkça fiyat farkı vermek mantıksız. Sıvı bandı taktırın. Arka kapağı yapıştırtın. Arka kapağın kenarlarına veya temas edeceği yüzeyin kenarlarına da sıktırın yapıştırıcıyı. Öbür türlü kamera adasının olduğu kenarda hafif boşluk kalır, bastığınızda cık cık ses çıkar. En azından iPhone 11'de öyle. Anakart kapakları var mıymış? Eğer onlar yoksa eğer telefon darbe alırsa (mesela düşerse) soketler gevşeyebilir, birkaç darbe sonra çıkabilir. Eğer onları taktırmayacaksanız sıvı koruma bandı taktırmayın ki her soket çıktığında saç kurutma makinesiyle ısıtıp açmaya falan uğraşmayın. Ben olsam metal plaka taktırırdım, eğer fiyatı uygunsa.