efebatiin
Yetkin
Toplamda 6.3K ediyor.
Teknobiyotik kargo parasını fazla alıyor bu üründe de aynısı geçerliyse fiyat artabilir.
Almadan önce satıcıya kesinlikle Full range modeli olup olmadığını sorun.
Bu konuda "PSU ile ilgili almadan önce satıcıya kesinlikle Full range modeli olup olmadığını sorun" denilmiş.
Teknobiyotik kargo parasını fazla alıyor bu üründe de aynısı geçerliyse fiyat artabilir.
Almadan önce satıcıya kesinlikle Full range modeli olup olmadığını sorun.
10.000 TL’ye Kadar En İyi PSU/Güç kaynağı Önerileri – Detaylı Rehber
DİKKAT! Rehbere başlamadan önce beyaz temaya almanızı öneririm. Bazı kısımlar siyah temada okunmuyor.
Herkese merhaba,
Bugün farklı bütçeler için bir PSU rehberi hazırlamak istedim. Belki bazı yerlerde hatam olur, sonuçta ben de insanım. Yanlış gördüğünüz noktaları belirtirseniz düzeltirim.
Buradaki amaç; hangi fiyat aralığında hangi güç kaynaklarının tercih edilebileceğini göstermek. Ayrıca sadece fiyat değil, kalite de önemli. Rehberde fiyatı hak eden...
Herkese merhaba,
Bugün farklı bütçeler için bir PSU rehberi hazırlamak istedim. Belki bazı yerlerde hatam olur, sonuçta ben de insanım. Yanlış gördüğünüz noktaları belirtirseniz düzeltirim.
Buradaki amaç; hangi fiyat aralığında hangi güç kaynaklarının tercih edilebileceğini göstermek. Ayrıca sadece fiyat değil, kalite de önemli. Rehberde fiyatı hak eden...
- Yusuf7878
- bütçe güç kaynağı önerisi psu psu önerisi rehber
- Forum: Güç Kaynağı