B Boss 10 Uzman Katılım 6 Haziran 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 1 17 Haziran 2026 #1 Selamlar, Mikrofon almak istiyorum. Benim için önemli olan, etraftaki, odamdaki sesleri, klavye sesleri vesaire algılamaması. Bütçem 6 bin TL, önerilerinize açığım.
Selamlar, Mikrofon almak istiyorum. Benim için önemli olan, etraftaki, odamdaki sesleri, klavye sesleri vesaire algılamaması. Bütçem 6 bin TL, önerilerinize açığım.
iamnoobhas Uzman Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 724 Çözümler 3 Beğeniler 300 17 Haziran 2026 #2 Fifine am8t. Düzgün ayarlarsan sesleri almaz ve çok kaliteli bir ses kaliten olur. Halihazirda kullanıyorum cok memnunum elitemüzik den alabilirsin.
Fifine am8t. Düzgün ayarlarsan sesleri almaz ve çok kaliteli bir ses kaliten olur. Halihazirda kullanıyorum cok memnunum elitemüzik den alabilirsin.
T Trina 67 Uzman Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 655 Beğeniler 371 17 Haziran 2026 #3 Fifine - Ampligame AM8PROT Dinamik USB/XLR Mikrofon Seti - Siyah Fifine markalı Siyah renk Ampligame AM8PROT Dinamik USB/XLR Mikrofon Seti ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz. www.beymen.com
Fifine - Ampligame AM8PROT Dinamik USB/XLR Mikrofon Seti - Siyah Fifine markalı Siyah renk Ampligame AM8PROT Dinamik USB/XLR Mikrofon Seti ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz. www.beymen.com
KS KS B Boss 10 Uzman Katılım 6 Haziran 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 1 17 Haziran 2026 #4 Teşekkürler bakıcam.