Bütçe
6.000 TL
0 Karbon fiber isterse çok seçenek kalmıyor, ondan attım onu. Extreme tek seçenek burada.

Ghost tercih edilebilir. Şahsen o kadar para verip eski nesil MCU almazdım.

Ghost tercih edilebilir. Şahsen o kadar para verip eski nesil MCU almazdım.

Ghost'u görmemişim.

0 Karbon fiber isterse çok seçenek kalmıyor, ondan attım onu. Extreme tek seçenek burada.

Senin için çöp olmayan ürün 1250 IPS 250G falan belli ki.
Bu forum içerinde görsellerim vardı. 6-7 adet üst seviye mouse aynı anda denedim, benim için tek geçerli olan Viper v3 pro eskidi. V4 çıktı ondan önerdim.

Bu forum içerinde görsellerim vardı. 6-7 adet üst seviye mouse aynı anda denedim, benim için tek geçerli olan Viper v3 pro eskidi. V4 çıktı ondan önerdim.
Denemiş olman attığımız ürünlere denk olması gerçeğini değiştirmiyor.
X1 V2 Extreme sensörde VV3 Pro ile denk, MCU'da önünde. Teknik bilgin yerlerde.

Denemiş olman attığımız ürünlere denk olması gerçeğini değiştirmiyor.
X1 V2 Extreme sensörde VV3 Pro ile denk, MCU'da önünde. Teknik bilgin yerlerde.
Çok başarılısınız, sizi tebrik ediyorum. Gemini sorup geçmeniz ne kadar etik bir durum. Atk ürünlerini kulandım rezalet bir sensör. Okumayi bile gerçekleştirmiyo. 2-3 adet sahiplendirdim. Keşke daha önce tanışmış olsaydık. Sizin içinde 1 adet yollardım.

Çok başarılısınız, sizi tebrik ediyorum. Gemini sorup geçmeniz ne kadar etik bir durum. Atk ürünlerini kulandım rezalet bir sensör. Okumayi bile gerçekleştirmiyo. 2-3 adet sahiplendirdim. Keşke daha önce tanışmış olsaydık. Sizin içinde 1 adet yollardım.
Gemini mı? Anlıyorum, teknik bilginin yerde olduğunu böyle gizlemek üzücü olsa gerek. Neyse bir istisna yapayım, altta dissambled hâliyle beraber VV3 Pro var.

@michaelscofield X1 V2 Extreme okumuyor bile, ne dedin o işe :rofl::rofl:

Gemini mı? Anlıyorum, teknik bilginin yerde olduğunu böyle gizlemek üzücü olsa gerek. Neyse bir istisna yapayım, altta dissambled hâliyle beraber VV3 Pro var.

@michaelscofield X1 V2 Extreme okumuyor bile, ne dedin o işe :rofl::rofl:
Dostum sen ne anlatıyorsun? Neyin tartışması bu? Mouse delay konularıma bakar mısın. Saç telin kadar ürün denediğim ve test ettmişliğim var. Sen kimsin de beni sorguluyorsun? Neyin tribindesin?

A

Bu mouseları öneren baya kişi oldu ama bütçemin altında kalıyorken 3kya mouse almak mantıklı gelmiyor 1.5 sene sonra değiştirdiğimde hesap edersek cebimden daha fazla para çıkmış olacak mantıken. Almışken max 6klık düzgün bi şey almak istiyorum. lamzu maya x baya içime yattı önerir misiniz maya x'i ? vv3 pro da olabilir ama biraz büyük gibi duruyor daha önce boyutları çok benzer olan rival 600 kullandım çok rahatsız ediyordu beni yanlarını çıkarıp oynama başlamıştım en sonunda

Dostum sen ne anlatıyorsun? Neyin tartışması bu? Mouse delay konularıma bakar mısın? Saç telin kadar ürün denediğim ve test ettiğim var. Sen kimsinde beni sorguluyorsun? Neyin tribindesin?
Sorgulamaya değer misin bilemem ama beni bu piyasada sorgulamak biraz zordur, istersen 3395 sensör döneminde tanıdığın herkese sorabilirsin beni.
X1 V2 Extreme'in kronik bir sorunu yok, attığın modelleri F/P olarak 3'e katlıyor. O çok beğendiğin Superstrike'ın MCU'suna müsait olunca bakarsın. Bilmediğin ürüne laf etmeyi bırak.

tercih edebilirdim ama bütçemi aşıyor. (başlıkta 6k'ya kadar demem gerekirdi yanlış yazmışım kusura bakma)