SF26
Üstün
Fazlaca komiksin hem de, X1 V2 Extreme'e laf etmenden anlamak lazımdı.
Fazlaca komiksin hem de, X1 V2 Extreme'e laf etmenden anlamak lazımdı.
Plastik dediğin ürün, herhangi sorun çıkarmadı. WL kullanıcı kısıtlaması getiren bir marka. Yazılımda hala dpi geçişleri bile, manuel ayarlanıyor. Macro desteğini kaldırdı. Ara sıra atlamalar yapıyor.V3 modellerde kronik scroll sorunu olmasi lazim V4 modelindede 10 bin TL'yi sen plastik bir mouse için vermeyi değer mi düsünüyorsun alüminyum mouse varken.
V3 normal ve faker kullandım. Scrol sorunu yaşamadım.Plastik dediğin ürün, herhangi sorun çıkarmadı. WL kullanıcı kısıtlaması getiren bir marka. Yazılımda hala dpi geçişleri bile, manuel ayarlanıyor. Macro desteğini kaldırdı. Ara sıra atlamalar yapıyor.
Elim büyük değil, orta-küçük arası. Klavye ATK RS6 kullanıyorum, düşük mm yüksek Hz kullanırken işlemciye yük bindirdiğinden mi bilmiyorum ama random input ve bağlantı sorunu yaşatıyor. Onun dışında Type-C soketi dans ediyor. (Kronikmiş.) Bu nedenlerden dolayı ATK almasam mı diye düşündürüyor beni.
Plastik dediğin ürün, herhangi sorun çıkarmadı. Wl kullanıcı kısıtlaması getiren bir marka. Yazılımda hala DPI geçişleri bile, manuel ayarlanıyor. Macro desteğini kaldırdı. Ara sıra atlamalar yapıyor.
V3 normal ve faker kullandım. Scrol sorunu yaşamadım.
Plastik dediğin ürün, herhangi sorun çıkarmadı. WL kullanıcı kısıtlaması getiren bir marka. Yazılımda hala dpi geçişleri bile, manuel ayarlanıyor. Macro desteğini kaldırdı. Ara sıra atlamalar yapıyor.
Ayni performansı 3500 TL'ye leviathan alarak karsilayabiliyorsunuz encoder ve Switch'ler optik performansda zaten bir farkda fark edemezseniz.
Tek sorun bu ise ne güzel. Çoğu kişi zaten sabit DPI kullanıyor herkes senin gibi bu konudan muzdarip değil. Huan kullanıyorum kullandığım en iyi fare şu ana kadar.
Zaten wlmouse fantezi işi az ya. Negatif bir şey demiyorum huan kullanıyorum dedim zaten yakında da huan63 alacağım.
Nasıldır ? Çok küçük olması dışında iyi gibi duruyor![]()
ATK Blazing Sky Duckbill Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com