Bütçe
6.000 TL
V3 modellerde kronik scroll sorunu olmasi lazim V4 modelindede 10 bin TL'yi sen plastik bir mouse için vermeyi değer mi düsünüyorsun alüminyum mouse varken.
Plastik dediğin ürün, herhangi sorun çıkarmadı. WL kullanıcı kısıtlaması getiren bir marka. Yazılımda hala dpi geçişleri bile, manuel ayarlanıyor. Macro desteğini kaldırdı. Ara sıra atlamalar yapıyor.

Plastik dediğin ürün, herhangi sorun çıkarmadı. WL kullanıcı kısıtlaması getiren bir marka. Yazılımda hala dpi geçişleri bile, manuel ayarlanıyor. Macro desteğini kaldırdı. Ara sıra atlamalar yapıyor.
V3 normal ve faker kullandım. Scrol sorunu yaşamadım.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    2,2 MB · Görüntüleme: 26

İkisinden birini tercih edeceğim sanırım.

Elim büyük değil, orta-küçük arası. Klavye ATK RS6 kullanıyorum, düşük mm yüksek Hz kullanırken işlemciye yük bindirdiğinden mi bilmiyorum ama random input ve bağlantı sorunu yaşatıyor. Onun dışında Type-C soketi dans ediyor. (Kronikmiş.) Bu nedenlerden dolayı ATK almasam mı diye düşündürüyor beni.

Elim büyük değil, orta-küçük arası. Klavye ATK RS6 kullanıyorum, düşük mm yüksek Hz kullanırken işlemciye yük bindirdiğinden mi bilmiyorum ama random input ve bağlantı sorunu yaşatıyor. Onun dışında Type-C soketi dans ediyor. (Kronikmiş.) Bu nedenlerden dolayı ATK almasam mı diye düşündürüyor beni.

2 tane ATK fare ve 1 tane klavye var elimde hiçbirini yaşamadım hepsi taş gibi. Orta-Küçük ise yani 18Cm'den küçük ise F1 V2 bakabilirsiniz.

Plastik dediğin ürün, herhangi sorun çıkarmadı. Wl kullanıcı kısıtlaması getiren bir marka. Yazılımda hala DPI geçişleri bile, manuel ayarlanıyor. Macro desteğini kaldırdı. Ara sıra atlamalar yapıyor.

V3 normal ve faker kullandım. Scrol sorunu yaşamadım.

Ya siz yaşamadınız diye kronik sorunu kabul etmeyecek misiniz Razer'in kendisi açıklama yaptı bu konuda bunu açıklayin bari.
Ikinci olarak ben o mouse önermek için söylemedim söylediğim model wlmouse huan modeli 8300 bulunurken o fareye o fiyati vermek bayağı bayağı kazık.
Ayni performansı 3500 TL'ye leviathan alarak karsilayabiliyorsunuz encoder ve Switch'ler optik performansda zaten bir farkda fark edemezseniz.

Tek sorun bu ise ne güzel :D. Çoğu kişi zaten sabit DPI kullanıyor herkes senin gibi bu konudan muzdarip değil. Huan kullanıyorum kullandığım en iyi fare şu ana kadar.

Ayni performansı 3500 TL'ye leviathan alarak karsilayabiliyorsunuz encoder ve Switch'ler optik performansda zaten bir farkda fark edemezseniz.

Zaten WLmouse fantezi işi az ya. Negatif bir şey demiyorum Huan kullanıyorum dedim zaten yakında da Huan63 alacağım :D.

Tek sorun bu ise ne güzel :D. Çoğu kişi zaten sabit DPI kullanıyor herkes senin gibi bu konudan muzdarip değil. Huan kullanıyorum kullandığım en iyi fare şu ana kadar.

Zaten wlmouse fantezi işi az ya. Negatif bir şey demiyorum huan kullanıyorum dedim zaten yakında da huan63 alacağım :D.

Zaten fantezi işi o fantezi modeli bile o fiyattayken Razer'in ne kadar mantıksız olduğunu söylemek istedim.

Nasıldır ? Çok küçük olması dışında iyi gibi duruyor

Nasıldır ? Çok küçük olması dışında iyi gibi duruyor

Güzel.