Çok yüksek meblağlarda her şey sorunsuz oluyor gibi. Çok yüksek ihtimalle bu Nova 5 düzelmez. Bende sizin yorumlarınıza göre alırım ay başı hocam.Haklısınız valla hocam. Bir çok kulaklığa baktım 15K lara kadar çıktım ama nedense her kulaklıkta seven kadar sevmeyen de var. Çok garip bir durum anlamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?gurkank
Uzman
Çok yüksek meblağlarda her şey sorunsuz oluyor gibi. Çok yüksek ihtimalle bu Nova 5 düzelmez. Bende sizin yorumlarınıza göre alırım ay başı hocam.
Hocam teknoloji biraz da şans işi ya. Ben beğenirim siz beğenmezsiniz falan. O yüzden benim yüzümden size de kötü deneyim yaratmak istemem. Bence alma düşünceniz varsa alın. Zaten stok yok hiçbir yerde ve tek ASUS yetkili satıcı şu an GameGaraj güncel stok olarak.
Öyle yapacağım Nova 5'in garantisine göre hocam. Hayırlı olsun şimdiden size.Hocam teknoloji biraz da şans işi ya. Ben beğenirim siz beğenmezsiniz falan. O yüzden benim yüzümden size de kötü deneyim yaratmak istemem. Bence alma düşünceniz varsa alın. Zaten stok yok hiçbir yerde ve tek ASUS yetkili satıcı şu an GameGaraj güncel stok olarak.
gurkank
Uzman
Öyle yapacağım Nova 5'in garantisine göre hocam. Hayırlı olsun şimdiden size.
Teşekkür ederim, sağ olun.
SteelSeries GG uygulaması SS marka dışında kulaklıklar ile de iyi çalışıyor diyorlar ben onu deneyeceğim galiba. AMD'nin kendi arka plan ses uygulaması bayağı sıkıntı yaratıyor çünkü.
Son düzenleme:
Teşekkür ederim, sağ olun.
SteelSeries GG uygulaması SS marka dışında kulaklıklar ile de iyi çalışıyor diyorlar ben onu deneyeceğim galiba. AMD'nin kendi arka plan ses uygulaması bayağı sıkıntı yaratıyor çünkü.
Aman hocam deneyin ama benim basima bela oldu.
gurkank
Uzman
Sizinki ürün bazlı bir problem yanlış anlamadıysam. Program ile ilgili değildir bence.
Hocam bilemiyorum. Mikrofon sorunu oldugu icin Sonar'ı sildim, bir sure oyle kullandim. Sonra geri indirdim, bu sefer iyice saçmaladı. PC'deki konusma seslerini mikrofona veriyor falan. Garantiye gonderiyorum yarin. Tamir ederlerse veya yenisi gelirse tamam ancak para isterlerse direkt yenisini alirim.Sizinki ürün bazlı bir problem yanlış anlamadıysam. Program ile ilgili değildir bence.
gurkank
Uzman
Bol şans hocam.Hocam bilemiyorum. Mikrofon sorunu oldugu icin Sonar'ı sildim, bir sure oyle kullandim. Sonra geri indirdim, bu sefer iyice saçmaladı. PC'deki konusma seslerini mikrofona veriyor falan. Garantiye gonderiyorum yarin. Tamir ederlerse veya yenisi gelirse tamam ancak para isterlerse direkt yenisini alirim.
Hocalarım kulaklık bugün elime ulaştı. İlk deneyimlerim gayet olumlu. Müzik performansı da hoşuma gitti (eq ayarı yapmadım). Mikrofon ses kalitesi mükemmel gerçekten, fakat bir sorunum var. Mikrofondan ses bir tık gecikmeli gidiyor. Bana gelen duyduğum seslerde gecikme sorunu yok fakat discordda veya bir ses kaydedicide kendimi dinleyince eski mikrofona göre gecikme olduğunu fark ettim. Bunu nasıl çözebilirim veya normal mi? Açıkçası aşırı bir gecikme yok fakat yine de düzeltebilirsem güzel olur. Bir de CS de ses kasarken alışamadığım için mi bilmiyorum yerleri pek anlayamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
@ircoas @michaelscofield @23783
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu mikrofon sorununu benim bir arkadaş daha yaşıyor, çözümü vardır belki bilmiyorum.Bol şans hocam.
Hocalarım kulaklık bugün elime ulaştı. İlk deneyimlerim gayet olumlu. Müzik performansı da hoşuma gitti (eq ayarı yapmadım). Mikrofon ses kalitesi mükemmel gerçekten, fakat bir sorunum var. Mikrofondan ses bir tık gecikmeli gidiyor. Bana gelen duyduğum seslerde gecikme sorunu yok fakat discordda veya bir ses kaydedicide kendimi dinleyince eski mikrofona göre gecikme olduğunu fark ettim. Bunu nasıl çözebilirim veya normal mi? Açıkçası aşırı bir gecikme yok fakat yine de düzeltebilirsem güzel olur. Bir de CS de ses kasarken alışamadığım için mi bilmiyorum yerleri pek anlayamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
@ircoas @michaelscofield @23783
Stok halde ses kasma açısından bayağı iyi aslında, siz alışamadınız belki.
Hocam aklima takildi sorayim dedim. Babam da diyor ki seneye universiten var Fifine H9 tercih et diyor yani 3k civarlarina al diyor. Ne diyorsunuz o paralara kablolu kablosuz farketmeden en iyi ne alinir?Bu mikrofon sorununu benim bir arkadaş daha yaşıyor, çözümü vardır belki bilmiyorum.
Stok halde ses kasma açısından bayağı iyi aslında, siz alışamadınız belki.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-