Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6500-7500 TL
Max Caulfield
Üstün
Aparattan olabilir mi diye şüpheliyim. Çünkü birçok MSI anakart kullanıcısı da herhangi bir modifikasyon olmadan aparattan boot edebildiğini söylüyor.MSI, tam modelini hatırlamıyorum, bir de B460 vardı onda da görmüyordu.
Aparattan olabilir mi diye şüpheliyim. Çünkü birçok MSI anakart kullanıcısı da herhangi bir modifikasyon olmadan aparattan boot edebildiğini söylüyor.
Olabilir, bu soruna rastladığım için belirtmek istedim.
Max Caulfield
Üstün
Hatta MSI kendi destek sayfasında bile aparattan boot edilebileceğini söylüyor:Olabilir, bu soruna rastladığım için belirtmek istedim.
Hatta MSI kendi destek sayfasında bile aparattan boot edilebileceğini söylüyor:
Listede sizin anakartınız yok fark ettiniz mi? Ben zaten boot edilemez demiyorum, boot etmeyen kartlar var diyorum.
Belirtilen listede B450 Tomahawk var, MAX ile de herhangi bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.
Max Caulfield
Üstün
Bu arada yeni SSD'yi adaptöre takmayacağım, ana slota takacağım. Eski Kingston A2000 SSD'mi ise aparata takıp depolama diski olarak kullanacağım.Exceria Pro alsaniz da siz o hızları alamazsiniz adaptör ile. O yüzden soğutucusu olduğu için Exceria Heatsink olabilir.
O halde Exceria Pro. Bütçe çıkarsa Renegade alın, ömürlük.Bu arada yeni SSD'yi adaptöre takmayacağım, ana slota takacağım. Eski Kingston A2000 SSD'mi ise aparata takıp depolama diski olarak kullanacağım.
Max Caulfield
Üstün
Bence de Renegade en mantıklısı. İnşallah bütçe çıkar da Renegade alabilirimO halde Exceria Pro. Bütçe çıkarsa Renegade alın, ömürlük.
Peki 990 PRO için neden bu kadar şikayet var, bilginiz var mıdır?
Firmware sorunları vardı.Peki 990 PRO için neden bu kadar şikayet var, bilginiz var mıdır?