Max Caulfield
Üstün
O zaman Renegade almaya karar verdim
Yalnız Samsung gibi dev bir firmanın da bu kadar pahalı bir üründe bu kadar çuvallaması bana garip geldi. Resmen ADATA SU630/650 gibi bir SSD yapmış Samsung
O zaman Renegade almaya karar verdim
O kadar da değil aslında. Güncel olarak sorun çıkartacağını düşünmüyorum, yeni FW sürümleri yayınlandı. Fiyat konusu biraz tuzlu, Kingston'lar genellikle daha F/P.O zaman Renegade almaya karar verdim
Yalnız Samsung gibi dev bir firmanın da bu kadar pahalı bir üründe bu kadar çuvallaması bana garip geldi. Resmen ADATA SU630/650 gibi bir SSD yapmış Samsung![]()
Şimdi aklıma başka bir fikir geldi. PCI-e X4 M.2 adaptörü almak yerine USB tabanlı M.2 NVMe disk kutusu alırsam eski SSD'mi harici SSD olarak kullanabilirim. Ayrıca eski SSD'den yeni SSD'ye aktarım da çok daha pratik olur. Tekrar tekrar SSD'lerin slotunu değiştirmekle uğraşmam en azından.
Ancak Türkiye pazarında hangi USB M.2 NVMe disk kutusu alınabilir bilmiyorum. USB tabanlı M.2 NVMe disk kutusu önerebilir misiniz?
Anakartımın PCIe x4 slotu da zaten o kadar hızlı değil kiX4 slot hızını alamazsınız kutu ile, 1000 MB anca.
Dark markası Teknobiyotik'e ait ve markasız Çin ürünlerine marka basan bir marka değil miydi? Ben şahsen daha kaliteli bir ürün almak istiyorum.
Neyse, vazgeçtim. Düzgün bir USB tabanlı kutu bulamadım, olan kutular içime sinmedi.Bu kutuyu bende kullandım, gayet güzel çalışıyor, önerdiğim kişilerden de olumsuz bir yorum almadım.
B460 anakartın markası ve modeli neydi?
Dün Kingston Renegade 2 TB SSD'm gelmişti, bugün de Ugreen PCIe x4 M.2 NVMe SSD adaptörüm geldi. Sırf bu durumu merak ettiğim için adaptöre Kingston Renegade'i takar takmaz Arch Linux üzerinden diskte bir EFI bölüntüsü oluşturup içerisine UEFI Shell'i attım. UEFI Shell tam olarakPalavra değil, NVMe desteği olsa bile boot etmeyen kartlar var, B450 bir anakartta boot ettiremedik.
![]()
Western Digital BLUE SN580 WDS200T3B0E PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital BLUE SN580 WDS200T3B0E PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital BLUE SN580 WDS200T3B0E PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 4.239,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DRAM olan model.
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 6.745,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
/EFI/BOOT/BOOTX64.EFI konumunda yer alıyordu.Windows Boot Manager (KINGSTON SA2000M81000G) göründü. Bu girdi adaptöre takılı olan eski SSD'mdeki Windows'a ait.