Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.500 TL
Pena
Çalışkan
Razer DeathAdder V3 Pro aldım, aşırı hoşuma gitti mouse. Gerek mat kaplaması gerek pil saati çok güzel. Geçenlerde kola döküldü içine temizledikten sonra çalışmaya devam etti. Sırf marka diye bir fareye 6K vermeyin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Razer DeathAdder V3 Pro aldım, aşırı hoşuma gitti mouse. Gerek mat kaplaması gerek pil saati çok güzel. Geçenlerde kola döküldü içine temizledikten sonra çalışmaya devam etti. Sırf marka diye bir fareye 6K vermeyin.
Hocam aklımda bu vardı zaten ama siyah rengi karaborsada galiba bir de 8K dongle TR'de satılmıyor diye biliyorum yoksa aklımda ilk bu ve Pwnage Stormbreaker Max CF vardı.
Kötü değil, ama bence fiyatını hak etmiyor.
Razer'ın 8K dongle'ı bundan çıkıyor. Hyperspeed dongle.
SS Prime klonu.
Eski olduğu için karaborsada evet.Hocam aklımda bu vardı zaten ama siyah rengi karaborsada galiba bir de 8K dongle TR'de satılmıyor diye biliyorum yoksa aklımda ilk bu ve Pwnage Stormbreaker Max CF vardı.
SS Prime klonu.
Viper elime çok ters gözüküyor hocam ergonomik bir mouse arıyorum.Kötü değil, ama bence fiyatını hak etmiyor.
Eski olduğu için karaborsada evet.
İncehesap'tan 3800'e gaming gecesinde aldım ayrıca ASUS'un 850 TL cashbacki var 6 bin TL fiyat gözüme fazla geldi. Alalı 1 ay oldu ama 2 hafta önceydi sanırsam Gaming Gecesi'nde tekrar gördüm alıcaksanız indirim kovalayın. Ben fareden memnunum ilk farem o yüzden pek kıyas yapamam ama sorunuz varsa cevaplarım.
Hocam Zaopin'e baktım şimdi hem renkleri çok ters benim setupa hem de 4K'yı bilmediğim markaya vermek pek mantıklı gelmedi bana.Kötü değil, ama bence fiyatını hak etmiyor.
Eski olduğu için karaborsada evet.
SS Prime klonu.
Hangisini aldigina bağlı olarak gıcırdama yapabilir veya tekerleği bozulabilir. Razer Deathadder Essential'da kronik tekerlek sorunu var mesela. Düşük kalite ürünlerde de var yüksek kalite ürünlerde de. Fiyatları da ona göre değişiyor. Benim emektar Deathadder V2'yi sıkınca gıcırtılardan melodi çalıyor, yan tuşları falan aktif oluyor ona bakarsanŞahsen ben Wraith mouselara çok güvenmiyorum gıcırdıyorlar birkaç yıla tekerlekleri sorun çıkarıyor. Razer'a geçtiğimden beri memnunum. Normalde ben de Wraith mouselarını alırdım aldırırdım.
Pena
Çalışkan
Yani Deathadder kaç yıllık ürün bu Çin malı mouselar kaç yıllık ürün buna bakmak lazım.Hangisini aldigina bağlı olarak gıcırdama yapabilir veya tekerleği bozulabilir. Razer Deathadder Essential'da kronik tekerlek sorunu var mesela. Düşük kalite ürünlerde de var yüksek kalite ürünlerde de. Fiyatları da ona göre değişiyor. Benim emektar Deathadder V2'yi sıkınca gıcırtılardan melodi çalıyor, yan tuşları falan aktif oluyor ona bakarsan![]()
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-