Bütçe
6.500 TL
El boyutunu bilmiyorum ama Stormbreaker içlerinde en büyük fare. Keris 2 ace elime uyuyor diyorsan yazdıklarım arasından hepsi eline rahat uyar. Stormbreaker ve Superlight 2 dex ciddi büyük fareler onlar için elim cidden büyük diyorsan bakabilirsin. Listenin geri kalanından daha büyük fareler ikiside. Zowie'nin ayrı boyut seçenekleri var ona da kendin bakabilirsin.
Eki Görüntüle 185006
Onun dışında Darmoshark zaten malzeme kalitesi olarak vasat olduğu kabul edilmiş bir firma. Gidip 4500TL ürün ile 1500TL ürünü kıyaslayamazsın zaten aynı segment değiller. 4500-5000TL bandında şuan büyük markalar ile kapışacak çok fazla marka var.

Kronik çıkarsa ürün arızalıysa. İade veya değişim veriyorlar. Sadece aldın ve üründe sıkıntı yok o zaman iade vermiyorlar. Tamir hizmetleri de var aldığın ürün senin hatandan kaynaklı bozulsa bile ücretli tamir servisi alabiliyorsun. Kendi üretim ürünlerinde ilk 1 ay koşulsuz iade - değişim hakkıda sunuyor adamlar.
Daha demin kronik ürünlerde değişim yapmamaları konusunda hak verip şimdi de yapıyorlar demen garip. Defalarca diyorum kendi düşüncem garantisi yarım olan yerden ürün almaması parasını da karşılıyorsa kendi sevdiği ürünü alsın. Ben en başında sadece wraith'den mouse alınmaz dedim. Sonrasında da tartışmaya döndü her seferinde de iyi forumlar dedim kısa kesmeye çalıştım.

pwnage stormbreaker max cf ve asus rog keris 2 ace bu listeye girmez mi hocam
Keris 2 ace 4500TL'ye alınabilir. Hatta indirimde 3800TL'ye düştüğü de oldu. Özellikle incehesap cuma gece indirimlerinde arada bir indirime giriyor. Kötü bir fare değil ama 6500TL etmez kesinlikle. En fazla 4500TL.

Stormbreaker da kalite olarak Zowie EC2 ve Terra Pro'nun gerisinde kalıyor. Eğer plastik harici ürün denemek istiyorum veya normal tarzdaki ürünlerden sıkıldım tasarımlı olsun diyorsan bakabilirsin. İlk 5 listeme girmez 6-7 o civarlarda takılır liste yapsam.

Keris 2 ace 4500TL'ye alınabilir. Hatta indirimde 3800TL'ye düştüğü de oldu. Özellikle İncehesap cuma gece indirimlerinde arada bir indirime giriyor. Kötü bir fare değil ama 6500TL etmez kesinlikle. En fazla 4500TL.

Stormbreaker da kalite olarak Zowie EC2 ve terra Pro'nun gerisinde kalıyor. Eğer plastik harici ürün denemek istiyorum veya normal tarzdaki ürünlerden sıkıldım tasarımlı olsun diyorsan bakabilirsin. İlk 5 listeme girmez 6-7 o civarlarda takılır liste yapsam.

1757879274240.webp

Hocam bunun arkası kendiliğinden tümsekli arka kısmını ben ATK A9 denemiştim Superlight alırım belki diye bu tarz olmasını sevmiyorum alçaktan yukarıya doğru çıkması lazım var mı öneriniz peki?

Daha demin kronik ürünlerde değişim yapmamaları konusunda hak verip şimdi de yapıyorlar demen garip. Defalarca diyorum kendi düşüncem garantisi yarım olan yerden ürün almaması parasını da karşılıyorsa kendi sevdiği ürünü alsın. Ben en başında sadece wraith'den mouse alınmaz dedim. Sonrasında da tartışmaya döndü her seferinde de iyi forumlar dedim kısa kesmeye çalıştım.
Kronik ürünlerde değişim yapmamaları demedim. Daha yazdığımı anlamıyorsun. Kronik sorunlu veya Arızalı gelen ürünleri değiştiriyorlar veya iade alıyorlar. Üründe sorun yoksa asıl ürünü üreten firma ile iletişime geçip ücret iadesi alamayacakları için ambalajı açılmış ürünlerde sorun yoksa iade kabul edilmiyor. Bu dediğim distribüte ettikleri yani yurt dışından getirdikleri yabancı markalar için geçerli.

Ekstra Wraith kendi de ürün üretiyor. Klavye - Kulaklık - Mousepad vs vs. Bu ürünlerde de 1 ay süre ile sana keyfi iade veya değişim hakkı sunuyor.

Eki Görüntüle 185014

Hocam bunun arkası kendiliğinden tümsekli arka kısmını ben ATK A9 denemiştim Superlight alırım belki diye bu tarz olmasını sevmiyorum alçaktan yukarıya doğru çıkması lazım var mı öneriniz peki?
Ucuz bir seçenek bakıyorsan birebir Steelseries Prime kopyası olarak Zaopin ZPW var. Onun dışında Zowie EC2 serisiyle de rahat edersin.

Kronik ürünlerde değişim yapmamaları demedim. Daha yazdığımı anlamıyorsun. Kronik sorunlu veya arızalı gelen ürünleri değiştiriyorlar veya iade alıyorlar. Üründe sorun yoksa asıl ürünü üreten firma ile iletişime geçip ücret iadesi alamayacakları için ambalajı açılmış ürünlerde sorun yoksa iade kabul edilmiyor. Bu dediğim distribüte ettikleri yani yurt dışından getirdikleri yabancı markalar için geçerli.

Ekstra Wraith kendi de ürün üretiyor. Klavye - kulaklık - mouse pad vs vs. bu ürünlerde de 1 ay süre ile sana keyfi iade veya değişim hakkı sunuyor.

Ucuz bir seçenek bakıyorsan birebir SteelSeries Prime kopyası olarak zaopin zpw var. Onun dışında Zowie EC2 serisiyle de rahat edersin.

hocam 5K altı vermek istemiyorum o yüzden Zowie daha iyi olur ama kablolu diyor kablosuzu var mıdır?

Kronik ürünlerde değişim yapmamaları demedim. Daha yazdığımı anlamıyorsun. Kronik sorunlu veya Arızalı gelen ürünleri değiştiriyorlar veya iade alıyorlar. Üründe sorun yoksa asıl ürünü üreten firma ile iletişime geçip ücret iadesi alamayacakları için ambalajı açılmış ürünlerde sorun yoksa iade kabul edilmiyor. Bu dediğim distribüte ettikleri yani yurt dışından getirdikleri yabancı markalar için geçerli.

Ekstra Wraith kendi de ürün üretiyor. Klavye - Kulaklık - Mousepad vs vs. Bu ürünlerde de 1 ay süre ile sana keyfi iade veya değişim hakkı sunuyor.

Ucuz bir seçenek bakıyorsan birebir Steelseries Prime kopyası olarak Zaopin ZPW var. Onun dışında Zowie EC2 serisiyle de rahat edersin.
Konu en başından beri kronik sorunlardı. Bunun dışı olan beğenilmeyen ürünü iade kabul etmiyorlar demen doldurma olmuş. Düşünceler farklı

Konu en başından beri kronik sorunlardı. Bunun dışı olan beğenilmeyen ürünü iade kabul etmiyorlar demen doldurma olmuş. Düşünceler farklı
Kronik sorun zaten varsa üründe bunu incelemesinde veya ürünü araştırmanda görebilirsin. Bu son Viper V3 pro ve Dav3 Hyperspeed ürünlerine kadar Razer içinde kronik scroll sorunları vardı.

hocam 5K altı vermek istemiyorum o yüzden Zowie daha iyi olur ama kablolu diyor kablosuzu var mıdır?
Zowie EC2 DW olarak geçer.

hocam kablosuzuna buldum şimdide 77gram diyor daha hafif bi alternatif var mıdır?
CW versiyonunu bulmuşsunuz. Sizin bahsettiğiniz 77 gram olan eski sürüm. Bu attığım 60 gram ağırlığında.