Bütçe
6.500 TL

il1rian

Becerikli
Baya bir arastirma yaptim ama kafamda soru isaretleri kaldi.
Kablolu kulakliklari genellikle hor kullandigim ve kablosuzlar daha rahat hissettirdigi icin maksimum 6500 butce ile kulaklik bakiyorum. Klavye ve mouseu logitech yerine razer sectigim icin hala pismanim. O yuzden razer'dan biraz uzak durmak istiyorum eger bu butcede gercekten hak eden bir model yoksa.
  • Logitech tercihimdir, HyperX gozume hos gelmiyor.
  • Ses kalitesinin en azindan Galaxy Buds2 Pro kadar kaliteli olmasi lazim.
  • 2.4GHz olmasi lazim dusuk gecikme icin.
  • Mikrofonunun uzaydan konusuyormusum gibi gelmemesi lazim.
  • Rahat ve hafif olmasi lazim.

Bayağı bir arastirma yaptim ama kafamda soru isaretleri kaldi.
Kablolu kulakliklari genellikle hor kullandigim ve kablosuzlar daha rahat hissettirdigi icin maksimum 6500 bütçe ile kulaklık bakiyorum. Klavye ve fareyi Logitech yerine Razer sectigim icin hala pismanim. O yuzden Razer'dan biraz uzak durmak istiyorum eger bu butcede gercekten hak eden bir model yoksa.
  • Ses kalitesinin en azindan Galaxy Buds 2 Pro kadar kaliteli olmasi lazim.

ROG pelta aradigin ozelliklere sahip.

Kablolu kulakliklari genellikle hor kullandigim ve kablosuzlar daha rahat hissettirdigi icin maksimum 6500 bütçe ile kulaklık bakiyorum. Klavye ve fareyi Logitech yerine Razer sectigim icin hala pismanim. O yuzden Razer'dan biraz uzak durmak istiyorum eger bu butcede gercekten hak eden bir model yoksa.

Logitech'in kablosuz kulaklarında genelde kötü yorumlar var, diğerler arkadaşların dediği gibi de ROG peltaya bakılabilir.

Aldım pişmanım.
Bağlantı yüksek ihtimal Bluetooth ile oluyor mikrofon uc ucuna idare ediyor.
RGB'ler gereksiz, enerji tükettiği için kapatıyorsun.
Type-C girişi olmalı artık.
Sesleri iyi bulmadım ve ses yalıtımı da kötü.
Buds 2 de ses daha net, canlı geliyor.

ROG pelta aradigin ozelliklere sahip.

Logitech'in kablosuz kulaklarında genelde kötü yorumlar var, diğerler arkadaşların dediği gibi de ROG peltaya bakılabilir.

Neredeyse hic yabanci kaynak, test vesaire goremedim agirlik olarak da G535'den 80 G733'den 40 gram falan daha agir

Aldım pişmanım.
Bağlantı yüksek ihtimal Bluetooth ile oluyor mikrofon uc ucuna idare ediyor.
2.4GHz

@il1rian, bir sürü yabancı kaynak incelemesi mevcut ürünün.

Bomboş yapı kalitesine sahip kulaklıkla dayanıklı kulaklıgın arasında agırlık farkı olacak. ROG pelta bassları vurucu ama tiz midleri de belli ediyor ses net. 2.4GHz baglantı var, Type-C soketi var ve mikrofonu çok iyi ve rahat ergonomi.

Herhangi bir oyuncu kulaklığında Galaxy Buds 2 Pro kadar güzel olacağı beklentisine girme.

Aldım pişmanım.
Bağlantı yüksek ihtimal Bluetooth ile oluyor mikrofon UC ucuna idare ediyor.

Aynı kulaklığı kullanıyorum. Kulaklıkta Bluetooth yok zaten direkt dongle ile bağlantı yapılıyor. Ayrıca kulaklık Type-C zaten? RGB tüm kulaklıklar da bataryayı bitirdiği için ve RGB'nin kulaklıkta bir önemi olmadığı için kapatmak en mantıklısı eğer yayıncı falan değilseniz. Seslerde gayet yeterli seviye 50-60 arası çok rahat duyuluyor her şey ama bassları kötü iyi diyemem. Son olarak ses yalıtımının kötü olmasının sebebi kumaş ped olmasından kaynaklı. Kumaş olan hangi kulaklığı alırsan al ses yalıtımı kötüdür fakat kumaş deriye göre daha konforludur. Öyle yerden yere vurulacak veya berbat bir kulaklık değil fakat o parayı da hak ettiği söylenemez. Taş çatlasa 4000TL eder daha fazlasını hak ettiğini düşünmüyorum. Ayrıca en kötü özelliği mikrofonu gerçekten berbat. Hani o mikrofonla yayıncılık veya YouTube videosu izleyenleri rahatsız edebilir. Bunun dışında konfor olarak piyasada en rahat kulaklıklardan biri ben zaten bunun için almıştım.