60.000-70.000 TL'ye gaming laptop tavsiyesi

Bütçe
60.000-70.000 TL
Tavsiyeniz için teşekkür ederim de siz ne önerirsiniz hocam Kasım gibi alacağım bu arada

@Glock34, daha sonrasında alınacaksa şu andan bir şey demek zor. Ancak aklınızda fikir bulunması açısından söyleyeyim, A16 serisine bir indirim gelirse kaçırmayın derim. Şu an gereksiz pahalı satılıyor insanlar almayınca fiyatlar normale dönecektir.

ASUS TUF serisi nasıl, peki hocam, genel olarak özetleyebilir misiniz?

Game Garaj X7t serisi için de bu nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlerleyen zamanlarda RAM fiyatları yüzünden daha çok artmaz mı?

@Glock34, TUF F16-A16 serisi genel anlamıyla segmentinin en iyi ürünleri. Metal kasa, gelişmiş soğutma bloku, 16" ekranı genel anlamda iyi cihazlar.

@Captain Skriniar, DRAM fiyatları yüzünden ben artacağını düşünmüyorum. 1 yıl öncesinde de aynı muhabbet vardı; fiyatlar artacak, artacak ve durağanlaşacak. Öyle de oldu, eski artışlara göre şu anki fiyat artışları çok daha cüzi miktarlarda. Genel anlamda piyasadaki fiyat artışlarının sebebi liselerin, üniversitelerin açılması oldu. Zaten yıl başı gibi şirketler yeni cihazlar piyasaya koymaya başlayınca satıcılar ellerindeki ürünleri ucuzdan bırakmak zorunda kalacak, yoksa ellerinde patlar ürünler. Geçmişte 4060M Acer Nitro 5 serisi çıktığında nasıl 3070 Ti Acer Nitro 5'leri daha ucuza bırakıp stok erittilerse, aynısı yine olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam attığım linkteki laptop nasıl sizce

@Glock34, X5T'den bahsediyorsanız pahalı. 70.000TL görmemeli o cihaz. Geçmişte 51.000TL - 53.000TL arasında satılıyordu şuan ki fiyatını gram haketmiyor.

@Glock34, Şimdi gördüm. X7T ise fiyat iyi. Zaten olması gereken fiyatlara en yakın satılan ürün olabilir. 70.000TL bandına alınabilir bir ürün. Çok söze gerek yok X7T için.

Hocam gözüme o takıldı şimdi alabilirsem eğer ki Kasım'a indirimler de gelirse konuyu hortlatirim bu arada

Sizce işimi görür o laptop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…