Jinqazama
Uzman
Kamera ile işiniz yok derken kötü olduğunu mu kastettiniz yoksa profesyonel çekim ile işiniz yoksa mı demek istediniz ?
Kamera ile işiniz yok derken kötü olduğunu mu kastettiniz yoksa profesyonel çekim ile işiniz yoksa mı demek istediniz ?
Kamera ile işiniz yok derken kötü olduğunu mu kastettiniz yoksa profesyonel çekim ile işiniz yoksa mı demek istediniz?
Profesyonelden bahsettim. 17’nin kamerası çünkü karşılaştırıldığında kötü duruyor.Kamera ile işiniz yok derken kötü olduğunu mu kastettiniz yoksa profesyonel çekim ile işiniz yoksa mı demek istediniz ?
Ben 17 sipariş ettim. Telefoto ile işim yok ve profesyonel çekim gibide derdim yok günlük kullanıcı için yeterli değil mi ? Pil süreside gayet iyi gibi yapılan testlere bakınca ?Profesyonelden bahsettim. 17’nin kamerası çünkü karşılaştırıldığında kötü duruyor.
Evet. Normal kullanıcı için gayet yeterli.Ben 17 sipariş ettim. Telefoto ile işim yok ve profesyonel çekim gibide derdim yok günlük kullanıcı için yeterli değil mi ? Pil süreside gayet iyi gibi yapılan testlere bakınca ?
Deneyince bana bilgi verir misin?Ben 17 sipariş ettim. Telefoto ile işim yok ve profesyonel çekim gibide derdim yok günlük kullanıcı için yeterli değil mi ? Pil süreside gayet iyi gibi yapılan testlere bakınca ?
1-2 güne gelir hocam. Ayrıca pil olayının 1 hafta sonra telefon bataryayı kalibre ettikten sonra daha iyi olacağını düşünüyorum youtubedaki testlerin aksine.
Youtubeda ben baktım birinde 16 dan daha kötüyken birinde 16 ya göre %20-25 daha fazla pil yüzdesi kalıyor anlamadım 1-2hafta sonra yazarsan çok sevinirim.1-2 güne gelir hocam. Ayrıca pil olayının 1 hafta sonra telefon bataryayı kalibre ettikten sonra daha iyi olacağını düşünüyorum youtubedaki testlerin aksine.