Detaylar
Kim cevapladı?Bu zamana kadar hep Samsung kullanmış o sebeple iPhone'yi de görmek istiyor ben de çok ısrar ettim ama dinlemiyor maalesef..
İkinci el cihaz düşünmüyor.Android tarafında S24 Ultra veya Vivo X100 Pro, Apple tarafında kesinlikle sıfır 16 yerine 2. el 15 Pro.
Yurt dışı ikinci el düşünmüyor maalesef.S25 Ultra beklenebilir, beklenmezse S24 Ultra veya 16 Pro Max YD bakılabilir.
Son düzenleme:
Bu zamana kadar hep Samsung kullanmış o sebeple iPhone'yi de görmek istemiyor ben de çok ısrar ettim ama dinlemiyor maalesef.
İkinci el cihaz düşünmüyor.
Yurt dışı ikinci el düşünmüyor maalesef.
Samsung mu istiyor yine.
Bu zamana kadar hep Samsung kullanmış o sebeple iPhone'yi de görmek istemiyor ben de çok ısrar ettim ama dinlemiyor maalesef.
E ne kullancak iPhone görmek istemiyor Samsung istiyor demek.
E ne kullancak iPhone görmek istemiyor Samsung istiyor demek.
O zaman Samsung A16 veya S24 Ultra bakmalıdır.
S24 Ultra'nın fiyatı 55 - 57 arasına düşmeden alınmaz bu saatten sonra, çok acaleniz yoksa S25 Ultra bekleyin zaten çıktıktan bir süre sonra fiyatları da düşer.
Hocam 1 2 ay sürer düşmesi. O zaman kadar zamlar yine gelir.
Yani hocam dediğim gibi ama sonuç olarak daha güncel bir cihaz alınacak günün sonunda, acelesi yoksa konu sahibinin ve 65K ve civarı olur tahminimce S25 ultra o bütçeyi de verebiliyorsa beklemesi daha iyi olur.Hocam 1 2 ay sürer düşmesi. O zaman kadar zamlar yine gelir.
Özür dilerim, yanlış ifade etmişim. iPhone kullanmak istiyor demek istedim.
Yazım hatası yapmışım, iPhone istiyor şu anda.E ne kullancak iPhone görmek istemiyor Samsung istiyor demek.
Bu devirde iPhone'da pro harici alınmaz, dediğinize bakarsak o zaman gitsin iPhone 16 alsın geçsin yapacak bir şey yok daha ne diyelim, zaten söylediklerine göre cihaz önereceksek 16 dışında cihaz önerme şansımız yok, bana kalırsa güvenilir bir yerden kaçak 16 pro serisi almak daha mantıklı da tercih meselesi.Bu zamana kadar hep Samsung kullanmış o sebeple iPhone'yi de görmek istemiyor ben de çok ısrar ettim ama dinlemiyor maalesef..