Benimki geldi ama sadece raf geldi. Monteleme zamazingoları çıkmadı yanından. Sizde durum aynı mı?

Bende raf ve montaj aparatları çıktı ama bu suntayı mobilyacıdan bedavaya alabilirdim, L demirleri de hırdavatçıdan alabilirdim. Yanıltıcı resim kullanılmış :D

Fotoğraflarda birisine ek poşet göndermişlerdi. Ona aldandım demek. Neyse, ben hırdavatçıdan ayarlarım bir şeyler. Sağ olun konu için.
Hocam ben yanlış anladım sanırım. Siz öyle deyince ben yorum görsellerinde yer alan metal şeyi zannettim.

Diğer yorumda poşette vida vs. gelmiş. Onu göndermemişler size sanırım.

Bende raf ve montaj aparatları çıktı ama bu suntayı mobilyacıdan bedavaya alabilirdim, L demirleri de hırdavatçıdan alabilirdim. Yanıltıcı resim kullanılmış :D
At mangala yansın, 20 liralık yanar herhalde 😂

Son düzenleme:
Fiyat konuşanlar olmuş. Düz, cilasız ahşap gibi duruyor. Belki de şu kağıttan kapılar gibidir içi ki değerlendirmelere bakınca görselden alakasız, raf ayağı uyumsuz, sunta ürün olduğu anlaşılıyor. Adam hurda kilosu 10 lira olan raf ayağı bile göndermiyormuş...

Bu tarz şeyler hatta daha kalitelileri sürekli çöpe atılıyor. Bir marangozdan kedi evi yapacağım diye istense verilir bence.
Tabii platform ve kargo derken bedava maliyetini karşıladığından şüpheliyim.

Görseller çok net değil ama dolap yaparken artan parçaları, bir kenarına kenar bandı bile koymadan satıyor olabilir.

Laptopu bunun üstüne koyabilecek kadar dayanır mı acaba onu düşünüyorum şu an. Dayanabilirse laptopu üste koyup monitör çekebilirim aslında.
11 cm derinlik az değil mi?

Fiyat konuşanlar olmuş. Düz, cilasız ahşap gibi duruyor. Belki de şu kağıttan kapılar gibidir içi ki değerlendirmelere bakınca görselden alakasız, raf ayağı uyumsuz, sunta ürün olduğu anlaşılıyor. Adam hurda kilosu 10 lira olan raf ayağı bile göndermiyormuş...

Bu tarz şeyler hatta daha kalitelileri sürekli çöpe atılıyor. Bir marangozdan kedi evi yapacağım diye istense verilir bence.
Tabii platform ve kargo derken bedava maliyetini karşıladığından şüpheliyim.

Görseller çok net değil ama dolap yaparken artan parçaları, bir kenarına kenar bandı bile koymadan satıyor olabilir.

11 cm derinlik az değil mi?
Ondan dolayı almadım zaten.