Hocam 7-8 saat çalışıyor da sadece YKS temelli soru çözüyor adam. Gidip de tanım teorem öğrenmiyor ki sadece gidip soru tipi ezberlemiş oluyor bence.
Ben günlük 3 saat ayırarak hatrı sayılır ilerlemeler kaydettim. 8 saat yks bile çalışsa ufku çok genişlemeli. Kendini küçümsüyor veya çalışma stili aşırı kötü. Muhtemelen ikisi aynı anda.

Ben günlük 3 saat ayırarak hatrı sayılır ilerlemeler kaydettim. 8 saat yks bile çalışsa ufku çok genişlemeli. Kendini küçümsüyor veya çalışma stili aşırı kötü. Muhtemelen ikisi aynı anda.
Hocam tam bilmiyorum sorun nerede var. Soruları bayağı bir yavaş çözüyorum belki bu neden olabilir.

Hocam tam bilmiyorum sorun nerede var. Soruları bayağı bir yavaş çözüyorum belki bu neden olabilir?

Hocam gereksiz stres ve yetiştirme kaygısı olabilir mi?

Ben günlük 3 saat ayırarak hatrı sayılır ilerlemeler kaydettim. 8 saat YKS bile çalışsa ufku çok genişlemeli. Kendini küçümsüyor veya çalışma stili aşırı kötü. Muhtemelen ikisi aynı anda.

Gayet normal hocam sürekli benzer konularda konu açmış konunun sahibi muhtemelen kaygı sorunu çalışma verimini etkiliyor olabilir. Altı üstü sınav aşırı büyük hedef yoksa bu kadar kaygıya gerek yok. 2 yıldır beni mahvetti ilk 3K yapacağım diye girdiğim takıntı, stres beni mahvetti. Hem hayattan geç kaldık hem de gereksiz stresten yaşlandık.

Evet hocam. Son 3 ay kalana kadar yoktu. Fakat inanılmaz stres, yetiştirme kaygısı var şu an.

Hocam 60 koca gün var daha yetişmedi etmedi diye bir şey olmaz. Zaten EA giriyorsun sözel konularının çalışması ve tekrarı kolay olur. Geri kalan süreni sayısal derslere ayır stresini bir kenara koy sürece odaklan. Şahsen ben 60 gün kala internet ile ilişkimi kesiyorum. İnternet üzerinden de bu dönemde bir sürü kolpacı çıkar hele de sen ders videoları izliyorsan mutlaka çıkacaktır. Bu adamları dinleyip kaygı oluşturma ihtimalin yüksek. Sen elinden gelenin en iyisini yap geri kalanını dert etme zaten. Önemli olan bu kalan süreçte özgüveni zirve yaptırıp insanlara kulaklarını kapaman olacaktır.

Hocam 60 koca gün var daha yetişmedi etmedi diye bir şey olmaz. Zaten EA giriyorsun sözel konularının çalışması ve tekrarı kolay olur. Geri kalan süreni sayısal derslere ayır stresini bir kenara koy sürece odaklan. Şahsen ben 60 gün kala internet ile ilişkimi kesiyorum. İnternet üzerinden de bu dönemde bir sürü kolpacı çıkar hele de sen ders videoları izliyorsan mutlaka çıkacaktır. Bu adamları dinleyip kaygı oluşturma ihtimalin yüksek. Sen elinden gelenin en iyisini yap geri kalanını dert etme zaten. Önemli olan bu kalan süreçte özgüveni zirve yaptırıp insanlara kulaklarını kapaman olacaktır.
Haklısınız hocam. Ders videosu için giriyorum YouTube'a. Saçma sapan videolar çıkıyor. Yok YKS'nin bilinmeyen sırrı, yok 2 ayda yetişmez falan filan. Dört dörtlük çalışmış birini bile strese sokar bu videolar.

@Winner hocam tek bir dersi 2 saatten fazla ayırma odak problemi yaratıyor. Günde 2 ders çalışsan bile sürekli değiştir benim AYT fizik ve AYT matematik konularım kaldı. Günü 6 saat 6 saat bölüyorum eve gelip üstüne AYT kimya, biyoloji çözüyorum yani ihtiyaç molası hariç dersten kafayı çıkarmıyoruz 10 saat'de ne odak bozulması kendi potansiyelinizi öldürmeyin bende zamanım çokken safsak davrandım maalesef. EA olduğunuz için AYT Fen gibi belanız yok hala çokça yetişir istediğiniz mesleği başarmanız umuduyla. Mezun kalmayın hem istek ölüyor hem başka şeyler zaten 3. kez sınava giriyorsunuz sizde farketmişsinizdir.

@Winner hocam tek bir dersi 2 saatten fazla ayırma odak problemi yaratıyor. Günde 2 ders çalışsan bile sürekli değiştir benim AYT fizik ve AYT matematik konularım kaldı. Günü 6 saat 6 saat bölüyorum eve gelip üstüne AYT kimya, biyoloji çözüyorum yani ihtiyaç molası hariç dersten kafayı çıkarmıyoruz 10 saat'de ne odak bozulması kendi potansiyelinizi öldürmeyin bende zamanım çokken safsak davrandım maalesef. EA olduğunuz için AYT Fen gibi belanız yok hala çokça yetişir istediğiniz mesleği başarmanız umuduyla. Mezun kalmayın hem istek ölüyor hem başka şeyler zaten 3. kez sınava giriyorsunuz sizde farketmişsinizdir.
Hocam saat 10.30'dan 18.00'a kadar kütüphanedeyim. Bu sürede rutinler, TYT matematik ve AYT matematik çalışıyorum. Eve geçince de Geometriyle başlayıp gün gün böldüğüm sözel derslere bakıyorum. En son da TYT fen yapıp yatıyorum. Matematikte ilginç bir şekilde LTİ yapabilirken parabol, polinom falan yapamıyorum denemelerde falan.