60 Hz iPhone alınır mı?

60 HZ iPhone alınır mı?

• Alınır

• Alınmaz

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Hz konusunda çoğu kişi önemli değil diyor ama ben bu görüşe katılmıyorum. 120 hz bir ekran deneyim olarak fark yaratıyor.

Elimde Poco X3 NFC var. Bu telefonu zamanında 120 hz ekranı var diye almıştım. Bunun segmentinde olan ve aynı yıl çıkan 60 hz telefonlar bugün kasıyormuş gibi gözükürken X3 NFC 120 hz panel sayesinde geçen yıllara rağmen hala akıcı kalmayı başarıyor.

Şunu da eklemek isterim. Eğer bir iPhone Pro ile 120 hz deneyimi yaşarsanız 60 hz'e bir daha bakamazsınız. Bu işler bütçe meselesi. 60 hz kullanmaya alışkınsanız hiç 120 hz'e girmeyin.

Aktif iPhone kullanmasam da 60Hz Galaxy J7'den, 120Hz Galaxy A55'e geçince kullanıcı deneyimimi olumlu etkilemişti. Herkeste çok fark etmeyebilir ama rekabetçi oyunlar oynanıyorsa bence gerekli.

iPhone 11'den iPhone 16 Plus'a kadar olan düz seri iPhonelar 60 Hz. Peki bu telefonlar alınır mı sizce?

Yüksek yenileme oranları kullanıcı deneyimini gerçekten iyileştiriyor. Oyun oynamasanız bile 60Hz bence 2024 yılında tercih edilmez.

Olay oyundan ibaret değil. Yüksek HZ olunca tepkisellik bambaşka seviyeye çıkıyor, delay azalıyor, görüntü akıyor, okunabilirlik artıyor.

CS oynamıyoruz en patatesini çakın lafı parasının karşılığını almayı kendine çok gören Apple fanboyu lafıdır. 90 hz'den bile 60 hz'e geçince inanılmaz rahatsız oluyorum. Anaekranda gezinirken, scrollarken, oyun oynarken... Her yerde zevk baltalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…