Smmmhunter
Üstün
Allah hepimize nasip eder inşallah.
Forumda her konuya Apple şöyle Apple böyle diye yazmasından bunaldım. Haksız çıkıncada ciyaklayıp mesaj raporluyor.
Allah hepimize nasip eder inşallah.
Cevabınız için teşekkürler. Konuyu kendim için açmadım. Genel olarak forumun görüşünü almak istedim.@Simon, eğer alıcı olarak konu açtıysanız bunun cevabı sizin kendi görüşünüzdür. Genel olarak açtıysanız, herkesin görüşü kendine. Esasa bakacak olursak, parası olan kişi istediğini alır ve her türlü özelliğine derinlemesine takılmaz. Ayrıca pros/cons yapılacaksa dar bir bakış açısı olarak Hz'e takılmak çok yanlış. Pros/cons haricinde Hz'den öte frame işini iOS ve macOS çok daha iyi hallediyor. İyi forumlar.
Pros/Cons yaparken kullanılan en büyük argümanlardan biri 120HZ muhabbeti aslında. Bundan dolayı belirleyici bir role sahip kendisi.@Simon, eğer alıcı olarak konu açtıysanız bunun cevabı sizin kendi görüşünüzdür. Genel olarak açtıysanız, herkesin görüşü kendine. Esasa bakacak olursak, parası olan kişi istediğini alır ve her türlü özelliğine derinlemesine takılmaz. Ayrıca pros/cons yapılacaksa dar bir bakış açısı olarak Hz'e takılmak çok yanlış. Pros/cons haricinde Hz'den öte frame işini iOS ve macOS çok daha iyi hallediyor. İyi forumlar.
Oyun oynamıyorsanız alınır. Oyuna çok önem veriyorsanız tercih etmemelisiniz.
Telefonda öyle çok oyun oynayan biri olmasam bile 14 Pro Max’ten sonra 11 veya 13’e bakınca gerçekten kasıyormuş gibi hissettiriyor. 13’ten geçtim, geçince ilk hiç hissetmiyor gibi olabilirsiniz ama 1 hafta kullanıp 60 Hz’e bakınca gerçekten fark etmeye başlıyorsunuz.iPhone 11'den iPhone 16 Plus'a kadar olan düz seri iPhonelar 60 HZ. Peki bu telefonlar alınır mı sizce?
8.000 liralık telefonlarda bile 90 Hz ekran var, canınız sıkılır yan yana geldiğinde akıcılıktan ötürü. iPhone ille de alınacaksa yüksek modeli alınmalı, diski kastetmiyorum.iPhone 11'den iPhone 16 Plus'a kadar olan düz seri iPhonelar 60 Hz. Peki bu telefonlar alınır mı sizce?