60 HZ iPhone alınır mı?

• Alınır

• Alınmaz

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
@Simon, eğer alıcı olarak konu açtıysanız bunun cevabı sizin kendi görüşünüzdür. Genel olarak açtıysanız, herkesin görüşü kendine. Esasa bakacak olursak, parası olan kişi istediğini alır ve her türlü özelliğine derinlemesine takılmaz. Ayrıca pros/cons yapılacaksa dar bir bakış açısı olarak Hz'e takılmak çok yanlış. Pros/cons haricinde Hz'den öte frame işini iOS ve macOS çok daha iyi hallediyor. İyi forumlar.

@Simon, eğer alıcı olarak konu açtıysanız bunun cevabı sizin kendi görüşünüzdür. Genel olarak açtıysanız, herkesin görüşü kendine. Esasa bakacak olursak, parası olan kişi istediğini alır ve her türlü özelliğine derinlemesine takılmaz. Ayrıca pros/cons yapılacaksa dar bir bakış açısı olarak Hz'e takılmak çok yanlış. Pros/cons haricinde Hz'den öte frame işini iOS ve macOS çok daha iyi hallediyor. İyi forumlar.
Cevabınız için teşekkürler. Konuyu kendim için açmadım. Genel olarak forumun görüşünü almak istedim.

Pros/Cons yaparken kullanılan en büyük argümanlardan biri 120HZ muhabbeti aslında. Bundan dolayı belirleyici bir role sahip kendisi.

Kim ne derse desin Apple şu sene iyice batırdı arkadaşlar, savunulacak yanı falan yok, aklı mantığı olan herkes Pro serisi alınsın diye bu modellerin çıktığını bilir, yani resmen ben kullanıcımın verdiği paraya göre en iyisini yapayım kafası yok Apple'da, bu adamlar değil mi AirPods 4 nesil modelinde sırf ANC var diye fazladan para alan ve ANC'yi sanki hiçbir markada olmayan üst düzey bir özellik gibi sunması :D kimse kusura bakmasın ben bu ülkede ki fiyatlandırmayı da baz alınca Apple'ın pek de fiyatına göre haklı yanı olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple, fanboylarına neyi dayatırsa ona uzaylı muamelesi yapıyorlar. Bu aralar iPhone 16 Pro'nun filan Zoom'unu övüyorlar. Geçen Reels'larda trafik niye kapalı acaba? Neyse Allah'tan 16 Pro Max'im var, hemen bakayım gibi gibi şeyler çıktı. Gerçekten fanusta yaşıyorlar herhalde. Yorumlarda o sırada Samsung'un 100X yorumlarına içim eridi.

@Smmmhunter, Hz olayı tamami ile kullanıcının kendi tercihine bağlıdır. Android üreten markaların da çok rezilliği veya eksikliği oluyor, Apple'ın da. Benim senelerdir şu platformda takıldığım tek konu ise Apple'ın eksikliğine odaklanıldığı kadar Android tarafına bakan yok. Recep Baltaş'ın video incelemeleri olsun, makaleleri olsun vb. birçok bilirkişi bunları belirtirken muhtemel aynı kitle görmezden geliyor. Aynı kitleye en tepe seviye Apple telefon ile kendilerince en tepe seviye Android'in bütçesini sunsak, Apple alacaklarından oldukça eminim 🤓

iPhone 11'den iPhone 16 Plus'a kadar olan düz seri iPhonelar 60 HZ. Peki bu telefonlar alınır mı sizce?
Telefonda öyle çok oyun oynayan biri olmasam bile 14 Pro Max’ten sonra 11 veya 13’e bakınca gerçekten kasıyormuş gibi hissettiriyor. 13’ten geçtim, geçince ilk hiç hissetmiyor gibi olabilirsiniz ama 1 hafta kullanıp 60 Hz’e bakınca gerçekten fark etmeye başlıyorsunuz.

iPhone 11'den iPhone 16 Plus'a kadar olan düz seri iPhonelar 60 Hz. Peki bu telefonlar alınır mı sizce?
8.000 liralık telefonlarda bile 90 Hz ekran var, canınız sıkılır yan yana geldiğinde akıcılıktan ötürü. iPhone ille de alınacaksa yüksek modeli alınmalı, diski kastetmiyorum.