Thanos
Üstün
O kadar para verip, 60HZ kullanamam kimse kusura bakmasın.iPhone 11'den iPhone 16 Plus'a kadar olan düz seri iPhonelar 60 HZ. Peki bu telefonlar alınır mı sizce?
O kadar para verip, 60HZ kullanamam kimse kusura bakmasın.iPhone 11'den iPhone 16 Plus'a kadar olan düz seri iPhonelar 60 HZ. Peki bu telefonlar alınır mı sizce?
Sen diyorsun ki 120Hz'de kullanma imkanım var diye, işte adam 65 - 70 bin lira para veriyor 120Hz kullanma imkanı yok.Bana abartıyor gibi geliyorsunuz. Samsung A34'üm var 120Hz'de kullanma imkanım var ama 60Hz'de kullanıyorum sarjı uzun gitsin diye. 2-3 dakika sonra alısıyor insan zaten.
Bir tane eleman eksik
Seneye 90 hz yaparlar belki.iPhone'un 60'ı Android'in 100'ü gibi teknik bilgiden elini ayağını tamamen çekmiş Dunnin Kruger'in tepe noktası şahıslar da tamamen zırvalıyor. M14, 4 GB RAM, entry seviye Exynos 1330. iPhone 11'i elime alınca patates gibi de kasma hissettiriyor, isterse 16 olsun. 6 bin ₺'lik Android'in sağladığı çağdaş teknolojiyi 80 bin ₺'ye sağlayamıyorsan oturur oturur dalga geçerim. Seve seve iPhone birkaç sene içerisinde base iPhone'larını da geçirecek +60'a bu arada. 60 yeterli geliyor diyen Apple fanboyları da Apple tarafından bizzat yalanlanmış olacak.
Ama benim de IOS kullanma imkanım yok mesela. Eger kisi IOS sevip yüksek Hz sevdası yoksa alınabilir telefon iPhone'lar. Tercih meselesi yani.Sen diyorsun ki 120Hz'de kullanma imkanım var diye, işte adam 65 - 70 bin lira para veriyor 120Hz kullanma imkanı yok.
Isırgan otundan mı bahsediyosun EsatımBir tane eleman eksik. Onu da sayın, gelir şimdi.
Beni engellese de kurtulsam keşke yav.