rauay

Başarılı
Ana monitörüm garantide 180 Hz idi o gidince yan ekrana geçtim. 60 Hz 1366 / 768 galiba, 17 inçlik bir monitör. Oyun önerileriniz var mı? Valorant, FIFA falan denedim, oynamıyor. Çok küçük ve kasma hissiyatı veriyor, hikayeli oyun olursa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ana monitörüm garantide 180 Hz idi o gidince yan ekrana geçtim. 60 Hz 1366 / 768 galiba, 17 inçlik bir monitör. Oyun önerileriniz var mı? Valorant, FIFA falan denedim, oynamıyor. Çok küçük ve kasma hissiyatı veriyor, hikayeli oyun olursa daha iyi olur.
Benimki de 60 Hz ama RDR2, GTA 5 ve Uncharted oynuyorum.

Benimki de 60 Hz ama RDR2 GTA 5 Uncharted oynuyorum.

Ben de kullandım ana monitörü aldıktan sonra arayüzde bile gözüm ağrıyor. Hiç kullanmasaydım 60 Hz yeterliydi ama göz alıştıktan sonra yeterli gelmiyor, kasma hissiyatı çok oluyor.
Oyun olarak TFT falan oynarsanız olabilir veya o tarz satranç gibi masa oyunları olabilir.

Alışkanlık hocam sizinkisi. 60 Hz'e çok alıştığınız için garip gelmiyor. Ben 4 yıl önce 165 Hz monitör aldım ve o günden beri 60 Hz monitörler kasıyormuş gibi geliyor.
Hocam o kadar değişik ki önceden iyi geliyordu görüntü
kalitesi, şimdi bayağı kötü.

Benimki de 60 Hz ama RDR2, GTA 5 ve Uncharted oynuyorum.
Hocam oynanmıyor ki alışan biri için, oyun oynayamıyorum 2 gündür.

Pek fazla yapabileceğin bir şey yok. Hangi oyunu oynarsan oyna. Hepsinde hemen hemen aynı hissiyatı verir.