1138

Uzman
Makaleler
6
60 Mbps VDSL altyapım bulunmakta. İnternet fiyatları sürekli zam yediği için taahhütlü bir ISS arıyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Şu an altyapı sorguladığımda fark ettim, ne yazık ki boş port gözükmüyor. 16 Mbps ADSL ile devam etmek istemiyorum, VDSL'de port artırmanın bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
60 Mbps VDSL altyapım bulunmakta. İnternet fiyatları sürekli zam yediği için taahhütlü bir ISS arıyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Şu an altyapı soruguladığımda fark ettim, ne yazık ki boş port gözükmüyor. 16 Mbps ADSL ile devam etmek istemiyorum, VDSL'de port artırmanın bir yolu var mı?

Türk Telekom bayiisine git. Durumu anlat yardımcı olmuşlardı bana.

Şu an altyapı sorguladığımda fark ettim, ne yazık ki boş port gözükmüyor. 16 Mbps ADSL ile devam etmek istemiyorum, VDSL'de port artırmanın bir yolu var mı?
Netspeed geçebilirsin. Bizim komşuda Telekom adsl vardı Netspeede geçerken VDSL istiyorumdedi ve sadece adsl olan modemini CDSL olarak değiştirdi. Boş porta gerek yok, adsl olan portun artık VDSL oluyor. Referans kodu ile ayrıyeten her ay 30 TL indirimde alırsınız.

Boş port lazım değil, D-Smart ADSL'den TurkNet geçtim bir gün içinde geçiş oldu zaten geçiş olduğu gibi hat ADSL2+'dan VDSL2'ye geçti aynı port üzerinden. D-Smart diyordu ki ADSL hattınız 16 Mbps'den fazla veremem, TurkNet ile 70 Mbps alıyorum şu an.

Boş port lazım değil, D-Smart ADSL'den TurkNet geçtim bir gün içinde geçiş oldu zaten geçiş olduğu gibi hat ADSL2+'dan VDSL2'ye geçti aynı port üzerinden. D-Smart diyordu ki ADSL hattınız 16 Mbps'den fazla veremem, TurkNet ile 70 Mbps alıyorum şu an.

D-Smart ADSL olarak söylemiş sanırım. Siz VDSL'e geçiş yapmışsınız, iyi de yapmışsınız. Bir dahaki geçişte fiber diyelim:)

Son düzenleyen: Moderatör: