ZAYFALL

Başarılı
Altta belirtiğim oyunların hepsini almak istiyorum ancak bütçem kısıtlı olduğu için alamıyorum, sizce aşağıda belirtiğim oyunların hangileri alınır fiyatına değer.

• Warhammer 40, 000: Space marine 2
  • Black myth: Wukong.
  • Assassin's Creed shadows.
  • Star Wars outlaws.
  • Call of Duty Black Ops6.
Steam hesabım:

Zaten döviz ile alacaksanız parayı atın kenara bekleyin. Oyunlar çıksın, incelensin, optimizasyon sıkıntıları varsa düzeltilsin. Sonra satın alırsınız. Bu acele neden ?
Merhaba, bayağı geç oldu ben bu konuyu göreli farkındayım. Şu an mesajını gördüm ve haklısın, fakat oyunların pre-order olarak alan kullanıcılara özel bonus DLC'leri olabiliyor. Bunun için oyun pre-order iken almak istenilebiliyor.

İyi forumlar.

Merhaba, bayağı geç oldu ben bu konuyu göreli farkındayım. Şu an mesajını gördüm ve haklısın, fakat oyunların pre-order olarak alan kullanıcılara özel bonus DLC'leri olabiliyor. Bunun için oyun pre-order iken almak istenilebiliyor.

İyi sosyaller.

Ne veriyorlar ki? Eskisi gibi minyatür oyuncak, özel kutu falan mı verseler diyeceğim eyvallah. 2-3 oyun içi kozmetik belki ilk günden eklenen "ek görev" DLC'si. 80 saat süren oyuna ek görev gelmesini ne kadar umursamalıyız orası da ayrı bir konu zaten biraz bekleyince bu tür ek görevlerin olduğu paketleri de çok ucuza alabiliyoruz. Para kolay kazanılmıyor, piyasada ise oyun bol miktarda bulunuyor. Son yıllarda ön sipariş verilmeye değer gördüğüm tek oyun Baldur's Gate 3'dü. Onda da adamlar ön sipariş verenlere harbiden oyunu çıkmadan oynattılar. Yani tamamen bir bilinmezliğe para verilmedi.