Detaylar
Kim cevapladı?Bütçe nedir? Samsung S10 yada S20 tercih edin. Easy mode var çok daha kolay.Dedem bugüne kadar hiç akıllı telefon kullanmadı. Elindeki telefonu da artık kullanılamayacak duruma gelmeye başlamış. Dokunmatik bir telefon almayı düşünüyorum çünkü “alırsam öyle bir şeyler alacağım” diye dillendirmişti. SE veya iPhone 8 modellerinden birini almayı düşündüm, Siri ile tüm işlerini halledebilir(birkaç kişiyi aramak) bunun dışında başka bir şey de yaptığı yok. Yazı fontunun büyütülebilir olduğu için sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Sizin de önerileriniz varsa alabilirim. Ucuz Androidlerin uzun vadede çok da kullanışlı olmadığını düşünüyorum.
Easy mode denettirip yapın hocam ama.Aslında bunun için biraz geç kaldım. Bugün şehir dışında çıkacağım. Tekrar döndüğümde dediğiniz gibi bir Android Samsung ve iPhone denettirip ikisi arasında seçimi yapmak daha mantıklı. Gem kendisinin de gönlü olmuş olur.![]()
Samsung’da onun için spam koruma ve spam arama var.Güncel olarak WhatsApp kullanmıyor. Belki kullanmak isterse ona göre diğer uygulamaların internete erişimini kapatırım. Onu da kullanmak istemezse internete bağlanma ayarlarından tümden kapatırım hocam. Dediğiniz gibi bir sürü istenmeyen yazılım, yanlış linklere tıklama vs olabiliyor yaşlılarda.
Gerçektende işe yarıyor.
Ali Rıza Tekin
Uzman
15 pro max.
Daha eve varmadım hocam . İş için şehir dışındayım . Geri dönüş biraz zaman alabilirHocam geri dönüş sağlamadınız? Son durum nedir?
Bu arada denettiricekseniz Samsung Remote Lab’den S serisi seçip kolay mod ile denettirin. Kolay modda kullanırsa alışması daha rahat olur.
Yeni konular
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki