Mr. Anybody
Uzman
Mk4 Mondeo'lara bakılabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, aklında peki hiç model var mı? Değerlendirerek gidelim derim.
Yani şöyle meşhur ön üçlüde değişim var ise dikkatli olmak lazım. Çünkü işin içine şase, podye, tüfek sacları gibi parçalar da girebilir. Yoksa kapı değişmiş mesela, çok sıkıntı değil. Ya da tampon değişmiştir o da problem değil bence.
Absürt bir model almadığın sürece elinde kalmaz bence.
Bütçe 200 bin lira esnese tam genç işi, çok güzel Proceed'ler var hocam :/
1.6t, 204HP, tam bir deli dana. Ama satması daha zor elbette.
650 civarına hasarlıları var da bulaşmamak lazım. Akşamüstü elimden geldiğince bir sürü araç önermeye çalışacağım, şu an yoldayım. Mazur görünüz.
1.6TDCI Focus + stage 1 yazılım.
1.6 dizel bravo. Bravo'da sanruf olursa satışı hızlı olur.
1.6CRDİ motor hakkında sağlam bilgim yok fakat Ceed ya da i30 bakılabilir. Motor hakkında bilgisi olan varsa yorumlayabilir.
1.6TDI ibiza ya da polo. Bu bütçeye pek temiz çıkacağını zannetmiyorum ama kovalamak lazım.
Sıkıntı biraz da absürt modeller bakmam sanırım. Giulietta 1.6 jtd düşünüyordum mesela.
Diğer önerilere bakacağım arkadaşlar.
Proceed'ler coupe sanırım hocam o yüzden olmaz. Bir de bütçem hiç esnemiyor.
O yıl Focus'lar sağlamlar mıdır? 2010'dan sonra hiç bravo bulamadım.
Sıkıntı biraz da absürt modeller bakmam sanırım. Giulietta 1.6 jtd düşünüyordum mesela.
O yıl Focus'lar sağlamlar mıdır? 2010'dan sonra hiç bravo bulamadım.
Bu fiyata Clio4, guiletta ve polo epey hikayeli olur.
Bravo ve focustan devam et. İkisi de sağlamdır. Bravo şanzıman olarak Focus'un gerisinde kalır. Örnek focus ilanı paylaşıyorum.
Ortalama bakacağın focus muhtemelen bu ayarlarda olacak. Genel olarak bakımları yapılmış ve mekanik olarak masrafı olmayan bir focus bulursan Turbo, egr, partikül kontrol ve temizliği yaptırıp stage 1 yazılım attırarak verim alabilirsin. 110luk focus, stage 1 ile 130-135hp oluyor. Alacağın focusta turbonun ''Garrett'' olmasına dikkat et.
Arkadaşlar bütçem kesin 800'e çıktı bilginiz olsun. Artık 800'e bakalım kesin otomatik istemiyorum diğer kriterlerim aynı.