Hangi modelden bahsettiğini söylersen yardımcı olabilirim.
2010 civarı kasalar. Manuel olacak kesinlikle.
Hangi modelden bahsettiğini söylersen yardımcı olabilirim.
Otomatik tercih etmemenizdeki sebebi sorabilir miyim? Japon arabası neticede.
Bana zevkli gelmiyor. Yaş olarak genç olduğum için konfor değil sportiflik arıyorum.
Guiletta'lar çok keyifli makinalar. 1.6 dizelleri 1.4 benzinlilerine göre sayı başına kesinlikle çok daha az oynanmıştır. Temizi iyi ki almışım dedirtir, elimden böyle bir araba geçti dersiniz. Dehşet yol tutuyor diyorlar. Sürüş dinamikleri çok iyiymiş, denemek istediğim araçlardan.Bu derece piyasası olmayan bir araç almak istemem. En azından Giulietta ya da Mazda 3 türevi araçların az dahi olsa da piyasası var.
@pesimist34 @Eagles 1.6 JTD manuel Giulietta nasıl?
LPG sistemi bulunan araçlarda subap sorunu yaşanıyorsa çelik subap şart.Araç LPG de subap eritme riski var LPG'li olanlar da ben sizin yeriniz de olsam safkan benzinli tercih ederim.
Yol sesi japonlarda çözülmedi süspansiyon orta derecedir.
Guiletta'lar çok keyifli makinalar. 1.6 dizelleri 1.4 benzinlilerine göre sayı başına kesinlikle çok daha az oynanmıştır. Temizi iyi ki almışım dedirtir, elimden böyle bir araba geçti dersiniz. Dehşet yol tutuyor diyorlar. Sürüş dinamikleri çok iyiymiş, denemek istediğim araçlardan.
Haricinde biliyorsunuz ki Fiat grubunun kroniği sorunlar bunlarda da var. Nedir bunlar, ön göğüste açılma, özellikle airbag tarafında. 10 Guiletta'dan 7'si böyle maalesef ki.
Satarken güzel fiyata verirseniz sıkıntı olmaz.
1.2 TSI Ibiza'ları bir inceleyin derim, hazır genç işi dediğiniz için.
Dizel öneri de isterseniz üstüne basa basa 1.4 CRDi 2015-2016 kasa Kia Rio Consept Plus, mümkünse mavi ve kırmızı rengine bakın derim. (1.4 benzin otomatikleri de çok güzel ama temizleri hem pahalı, hem de en full paketi yok. Ayrıca otomatik istemiyorsunuz, otomatik eleniyor. 1.25 CVVT'leri de var ama bunun da en full paketi bulunmuyor.)
Rio için örnek, herhangi bir ilan;
https://shbd.io/s/wC6UoSgO
Cee'd 2, 2012-2016, 1.6 CRDi, 136 PS. Guiletta gibi sağlam yol tutar, çok güzel kaçan bir motoru var. Tam bağımsız süspansiyonu virajlarda sonuna kadar hissettiriyor. Serserinin elinden geçmemiş olanı alınır, çok makul ve tatlı bir arabadır.
LPG sistemi bulunan araçlarda subap sorunu yaşanıyorsa çelik subap şart.
800-850 civarına kilometre yüksek oluyor haliyle. Onun için aracı kilometresine göre değil de motorun genel kondisyonuna göre yorumlamak gerekiyor. 300 bindeki bir motorun kondisyonu 200 bindekinden daha iyi de olabilir. Kullanıcının nasıl kullandığı ve servis/bakım süreci çok önemli. 250, hatta 300 bin kilometreye doğru esneyebilirsiniz bile aracın kupası temizse.Hocam Kia Ceed'de karar kıldım gibi. Peki 800.000 bütçede hangi yılları çıkar? 200.000 alto alsam yeter mi? En az 6-7 yıl kullanacağım.