Bütçe
600.000 TL
Kesinlikle katılıyorum. Ülkemizde açıkçası nerede dandik araç varsa kaf dağına çıkarttılar.

Tercihinizi beğendim. 200 binin altında o bütçede önemsiz sigorta şişirmesi tramer olan arabalara bakmamazlık yapmayın. Bazı kişiler kazalı aracı yaptırıp arabanın bif şeyi yokken bile kazalı araçtan çok ciddi miktar para alıyorlar.
Yeni yasa ile bunun evrakları vs olacakmış.
Ben sorun yaşayacağızı düşünmüyorum.

Satmak istediğinde kolay satamayabilirsin ama bulursan manuel bir Subaru Legacy bakabilirsin. Manueli çok yok ama tek tük var.
Impreza alırdım Subaru alacaksam.

Bana zevkli gelmiyor. Yaş olarak genç olduğum için konfor değil sportiflik arıyorum.
Senin araban Gulietta, Mitsubishi Lancer veya Subaru Impreza dostum. O fiyata RX-8'de bulabilirsin şanslıysan.

Biraz daha eski bir şey arıyorsan BMW E36, Honda Integra veya CRX.

Pardon unutmuşum Mitsubishi Lancer,Gulietta veya Subaru Impreza. Coupe istemediğinizi unutmuşum. Eski bir şeyse E36.

Son düzenleme:
Kesin Kia ceed alacağım. 1.6 crdı'de 250.000-300.000 Km'ler sorun olmaz mı?

6-7 yıl için 800bin bütçe ayırarak 250bin km üzeri araç bana pek mantıklı gelmiyor.

Ortalama 100bin km yaparsın diye tahmin ederek:

250binde Ceed almış olsan, 6 yıl sonra ortalama 350-400bin kilometreye ulaşırsın.
6 yıl sonra 2012 model Ceed 20 yaşında olur.
Benim için tartışmaya kapalı konu.

Tüm bu tavsiyeler dışında 1.0 turbo egea için +1 oy kullanıyorum.

Impreza alırdım Subaru alacaksam.

Senin araban Gulietta, Mitsubishi Lancer veya Subaru Impreza dostum. O fiyata RX-8'de bulabilirsin şanslıysan.

Biraz daha eski bir şey arıyorsan BMW E36, Honda Integra veya CRX.

Pardon unutmuşum Mitsubishi Lancer,Gulietta veya Subaru Impreza. Coupe istemediğinizi unutmuşum. Eski bir şeyse E36.

Lancer dışında dediğiniz araçların piyasası fazla ölü.

6-7 yıl için 800bin bütçe ayırarak 250bin km üzeri araç bana pek mantıklı gelmiyor.

Ortalama 100bin km yaparsın diye tahmin ederek:

250binde Ceed almış olsan, 6 yıl sonra ortalama 350-400bin kilometreye ulaşırsın.
6 yıl sonra 2012 model Ceed 20 yaşında olur.
Benim için tartışmaya kapalı konu.

Tüm bu tavsiyeler dışında 1.0 turbo egea için +1 oy kullanıyorum.

Egea'dan nefret ediyorum açıkçası. Ve 1.0 motorlusuna baktığımda piyasasa çok nadir varlar satarken sıkıntı yaşama ihtimalim var. En kötü Egea alacak olsam dahi 1.3 Multijet daha iyi olmaz mı?

Lancer dışında dediğiniz araçların piyasası fazla ölü.

Egea'dan nefret ediyorum açıkçası. Ve 1.0 motorlusuna baktığımda piyasasa çok nadir varlar satarken sıkıntı yaşama ihtimalim var. En kötü Egea alacak olsam dahi 1.3 Multijet daha iyi olmaz mı?
Olur da egea beğenmiyorsanız hiç bakma. Aşağıdaki ilanı inceleyebilirsin. Bunun sanruflusunu bulursan tadından yenmez.

Güzeldir. Basarsanız yakıt olarak biraz yakabilir.

Hocam bu kadar cevabın içibden hangi otomobili seçeceksiniz? Seçtiniz mi?

Zaten 3-4 ay gibi bir süre bekleyeceğim altının eski haline dönmesi için. Bu süre zarfında bir 150.000 daha bulabilirsem 950.000'lere 2020 model Kia Ceed'ler var onlardan alırım. Eğer bütçe çıkmazsa 1.3 Egea gibi duruyor.

@pesimist34 tekrar bir düzenleme ile bütçemin 900'e kadar çıktığını belirtmek istiyorum. Bu bütçelerde tekrar araç bakabilir miyiz acaba? Bu arada buralara 400'den çıktım nasıl oldu ben de bilmiyorum çaktırmayın :rofl:

@CQBB

@xBN

@Eagles

Son düzenleme:
Zaten 3-4 ay gibi bir süre bekleyeceğim altının eski haline dönmesi için. Bu süre zarfında bir 150.000 daha bulabilirsem 950.000'lere 2020 model Kia Ceed'ler var onlardan alırım. Eğer bütçe çıkmazsa 1.3 Egea gibi duruyor.

@pesimist34 tekrar bir düzenleme ile bütçemin 900'e kadar çıktığını belirtmek istiyorum. Bu bütçelerde tekrar araç bakabilir miyiz acaba? Bu arada buralara 400'den çıktım nasıl oldu ben de bilmiyorum çaktırmayın :rofl:

@CQBB

@xBN

@Eagles

Alfa giulietta alıp keyifle binin, bu bütçe de bulursunuz. Keyifli de sürersiniz. Egea gibi bir arabaya 900 bin versem geceleri hata yaptım diyerek kabus görürdüm, 2 ay fazla durur ilanda ama satılır.

Alfa giulietta alıp keyifle binin, bu bütçe de bulursunuz. Keyifli de sürersiniz. Egea gibi bir arabaya 900 bin versem geceleri hata yaptım diyerek kabus görürdüm, 2 ay fazla durur ilanda ama satılır.

Çok uzun yıllar kullanacağım ve Giulietta konforla sorunsuzluktan biraz uzak. Bu yüzden şu an Ceed düşünüyorum.