Ben gerçi orijinal cihazında oynuyorum.32" ekrani dikey moda aldiginda super oluyor, tavsiye ederim.![]()
Ayrıca Nintendo tuş dizilimi A ve B gibi harfler bulunduğu için F310 alırsanız rahat edersiniz. Ama unutmayın Nintendo dizilimi ters.
Ben gerçi orijinal cihazında oynuyorum.32" ekrani dikey moda aldiginda super oluyor, tavsiye ederim.![]()
Ben hata yapip Switch alacagim diye satmistim. Simdi ikinci elleri ucup gitmis. 6-7 K vermem yani 10 kusur yillik alete.Ben gerçi orijinal cihazında oynuyorum.
Ayrıca Nintendo tuş dizilimi A ve B gibi harfler bulunduğu için F310 alırsanız rahat edersiniz. Ama unutmayın Nintendo dizilimi ters.
Hocam merhaba, bu kolun yanında kablo falan geliyor mu? Laptop'a bağlamak için fazladan bir kablo almam gerekiyor mu?Ben hata yapip Switch alacagim diye satmistim. Simdi ikinci elleri ucup gitmis. 6-7 K vermem yani 10 kusur yillik alete.
Gecikme yaşatmaz mı?BT bu, kablo gerekmiyor. BT olan telefon, tablet, tv, iPad herseye baglarsin kablosuz. Minnak bir tane sarj kablosu veriyorlar yaninda, USB'den baglayablirsin onunla ama cok kisa, onunla oynayamazsin yani. BT vardir laptopta.