600 TL bütçem var daha üstüne çıkmaz. Spor yaptığım günlerde 1-2 ölçek kullanacağım. Ne önerirsiniz? Bunları buldum daha iyisi var mıdır?
Son düzenleme:
Hocam aktif olarak kullanıyorum ama aroması biraz fazla ve yapay gibi, ilk defa kullanıyorsanız ve çok tatlı sevmiyorsanız hoşunuza gitmeyebilir. Ancak bunu almak isterseniz birçok sporcunun kodu var, onu da sepette girip 480 liraya alabilirsiniz.
Hep tavuk yiyecek durumum yok valla. Tavuk yediğim günler bunu kullanmam. Her ay 1 tane alacak şekilde ayarlamaya çalışacağım. O zaman kendi sitesindeki Whey Proteini alıyorum hocam.Hocam aktif olarak kullanıyorum ama aroması biraz fazla ve yapay gibi, ilk defa kullanıyorsanız ve çok tatlı sevmiyorsanız hoşunuza gitmeyebilir. Ancak bunu almak isterseniz birçok sporcunun kodu var, onu da sepette girip 480 liraya alabilirsiniz.
Fellas'ın formülü değişmiş sanırsam şu videoyu izlemeniz iyi olur.
High Nutrition çok güven vermedi açıkçası hocam.
Pea proteinler ile ilgili çok bir bilgim olmadığı için yorum yapmam doğru olmaz. @d0m hocamın bilgisi vardır belki.
Hayırlı olsun hocam, kod girmeyi unutmayın 50-60 lira fark ediyor.Hep tavuk yiyecek durumum yok valla. Tavuk yediğim günler bunu kullanmam. Her ay 1 tane alacak şekilde ayarlamaya çalışacağım. O zaman kendi sitesindeki Whey Proteini alıyorum hocam.
Aldım hocam, 400 gr olanı. 485 liraya aldım. Teşekkürler.Hayırlı olsun hocam, kod girmeyi unutmayın 50-60 lira fark ediyor.
Rica ederim hocam hayırlı olsun; diğerine baktım onun gramajı çok az, 400 gram en mantıklı olanAldım hocam, 400 gr olanı. 485 liraya aldım. Teşekkürler.
Teşekkürler hocam. Zaten kilo vermek için yapıyorum. Dambıl seti aldım evde takılacağım. Dışarıda da yürüyüş yaparım. Protein tozu bu ay yetmeyebilir çünkü para kalmadı. Önümüzdeki aydan itibaren her ay için 2 tane alırım.Sporu düzenli yapıyorsan sadece spor yaptığın gün kurtarmaz. Zaten günde en az 100-110g civarı protein alman lazım. Bütçen yoksa sadece spor günü kullanman hiç kullanmamandan iyidir tabi ama haftada 3-4 gün kullanacaksan kullandığın gün en azından 1.5 ölçek kullan derim.
Önümüzdeki ay Xpro da bakabilirsiniz hocam aklınızda kalsın, puanı çok yüksek.Teşekkürler hocam. Zaten kilo vermek için yapıyorum. Dambıl seti aldım evde takılacağım. Dışarıda da yürüyüş yaparım. Protein tozu bu ay yetmeyebilir çünkü para kalmadı. Önümüzdeki aydan itibaren her ay için 2 tane alırım.
Pahalıymış hocam ya. Proteinocn pek kaliteli değil sanırım ama olsun protein versin kalorisi yüksek olmasın yeter.Önümüzdeki ay Xpro da bakabilirsiniz hocam aklınızda kalsın, puanı çok yüksek.