Bütçe
500-600 TL

GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. Xiaomi AX3200 için ONT arıyorum. Ucuz bir şey lazım bana ama sorun çıkarmamalı. 500-600 TL geçmemeli. Kablonet kullanıyorum. İnternet hızım 100/15.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Xiaomi AX3200 için ONT arıyorum. Ucuz bir şey lazım bana ama sorun çıkarmamalı. 500-600 TL geçmemeli. Kablonet kullanıyorum. İnternet hızım 100/15.
  • TP-Link AN5506-04-GB ONT: Bu cihaz, stabil bir bağlantı sunar ve Kablo interneti için uygun fiyatlı bir seçenektir. Genelde 500-600 TL aralığında bulunabilir.
  • ZTE F668 ONT: Uygun fiyatlı ve güvenilir bir başka modeldir. Bu cihaz da genellikle 600 TL civarında satılmaktadır ve Kablo interneti ile uyumludur.
  • Huawei HG8245Q ONT: Fiyatı genelde biraz daha fazla olabilir ama bazı yerlerde 600 TL'ye bulmak mümkün. Stabil performans sunar.

Öneriler:​

1. Fiyat Kontrolü: Yukarıdaki modellerin fiyatlarını çeşitli online platformlarda kontrol et.
2. Ürün Yorumları: Satın almayı düşündüğün ürünlerin yorumlarını okuyarak kullanıcı deneyimlerini incele.
3. Satıcı Güvenilirliği: Ürünü alacağın yerin güvenilir olduğundan emin ol.
4. Kurulum: Alacağın ONT cihazının kurulumu hakkında bilgi ve teknik destek alabileceğin bir yer seçmeye özen göster.

Bu modellerden birini tercih ederek Xiaomi AX3200 modem ile uyumlu bir internet deneyimi yaşayabilirsin.