Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Xiaomi AX3200 için ONT arıyorum. Ucuz bir şey lazım bana ama sorun çıkarmamalı. 500-600 TL geçmemeli. Kablonet kullanıyorum. İnternet hızım 100/15.
Merhaba. Xiaomi AX3200 için ONT arıyorum. Ucuz bir şey lazım bana ama sorun çıkarmamalı. 500-600 TL geçmemeli. Kablonet kullanıyorum. İnternet hızım 100/15.
TP-Link AN5506-04-GB ONT: Bu cihaz, stabil bir bağlantı sunar ve Kablo interneti için uygun fiyatlı bir seçenektir. Genelde 500-600 TL aralığında bulunabilir.
ZTE F668 ONT: Uygun fiyatlı ve güvenilir bir başka modeldir. Bu cihaz da genellikle 600 TL civarında satılmaktadır ve Kablo interneti ile uyumludur.
Huawei HG8245Q ONT: Fiyatı genelde biraz daha fazla olabilir ama bazı yerlerde 600 TL'ye bulmak mümkün. Stabil performans sunar.
Öneriler:
1. Fiyat Kontrolü: Yukarıdaki modellerin fiyatlarını çeşitli online platformlarda kontrol et.
2. Ürün Yorumları: Satın almayı düşündüğün ürünlerin yorumlarını okuyarak kullanıcı deneyimlerini incele.
3. Satıcı Güvenilirliği: Ürünü alacağın yerin güvenilir olduğundan emin ol.
4. Kurulum: Alacağın ONT cihazının kurulumu hakkında bilgi ve teknik destek alabileceğin bir yer seçmeye özen göster.
Bu modellerden birini tercih ederek Xiaomi AX3200 modem ile uyumlu bir internet deneyimi yaşayabilirsin.