UsThinac 9 Çalışkan Katılım 5 Temmuz 2026 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 45 Yer Bir Fan Dün 18:23 #1 Aktif soğutma mevcut. Güncel VDD 1.5 Bazı voltajlar önerilen güvenli limitlerin dışındadır. Garantisi yoktur ! Son düzenleme: Dün 18:42
Aktif soğutma mevcut. Güncel VDD 1.5 Bazı voltajlar önerilen güvenli limitlerin dışındadır. Garantisi yoktur !
demjr 62 Yetkin Sıcak Nokta Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.448 Beğeniler 654 Dün 18:27 #2 UsThinac dedi: Aktif soğutma mevcut. Güncel VDD 1.5. Bazı voltajlar güvenli limitlerin dışındadır. Garantisi yoktur. Eki Görüntüle 269347 Eki Görüntüle 269348 Genişletmek için tıkla... Aktif soğutma olarak ne kullanıyorsunuz hocam? 6200 CL26 deneyebilirsiniz belki. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 20:22
UsThinac dedi: Aktif soğutma mevcut. Güncel VDD 1.5. Bazı voltajlar güvenli limitlerin dışındadır. Garantisi yoktur. Eki Görüntüle 269347 Eki Görüntüle 269348 Genişletmek için tıkla... Aktif soğutma olarak ne kullanıyorsunuz hocam? 6200 CL26 deneyebilirsiniz belki.
KS KS UsThinac 9 Çalışkan Katılım 5 Temmuz 2026 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 45 Yer Bir Fan Dün 18:28 #3 demjr dedi: Aktif soğutma olarak ne kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an sadece fan ve bir takım hava kanalları. demjr dedi: Aktif soğutma olarak ne kullanıyorsunuz hocam? 6200 CL26 deneyebilirsiniz belki. Eki Görüntüle 269355Eki Görüntüle 269356 Genişletmek için tıkla... Açtım daha önce. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 20:23
demjr dedi: Aktif soğutma olarak ne kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an sadece fan ve bir takım hava kanalları. demjr dedi: Aktif soğutma olarak ne kullanıyorsunuz hocam? 6200 CL26 deneyebilirsiniz belki. Eki Görüntüle 269355Eki Görüntüle 269356 Genişletmek için tıkla... Açtım daha önce.
demjr 62 Yetkin Sıcak Nokta Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.448 Beğeniler 654 Dün 18:29 #4 UsThinac dedi: Şuan sadece fan ve bir takım hava kanalları. Genişletmek için tıkla... Daha estetik bir görüntü için Jonsbo Ram Soğutucu alabilirsiniz. UsThinac dedi: Şu an sadece fan ve bir takım hava kanalları. Açtım daha önce. Genişletmek için tıkla... En iyi verimi 6000 CL26'da mı aldınız?
UsThinac dedi: Şuan sadece fan ve bir takım hava kanalları. Genişletmek için tıkla... Daha estetik bir görüntü için Jonsbo Ram Soğutucu alabilirsiniz. UsThinac dedi: Şu an sadece fan ve bir takım hava kanalları. Açtım daha önce. Genişletmek için tıkla... En iyi verimi 6000 CL26'da mı aldınız?
KS KS UsThinac 9 Çalışkan Katılım 5 Temmuz 2026 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 45 Yer Bir Fan Dün 18:34 #5 demjr dedi: Daha estetik bir görüntü için Jonsbo Ram Soğutucu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Performans daha önemli. demjr dedi: En iyi verimi 6000 CL26'da mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Aslında performans farklarını karşılaştırmadım.
demjr dedi: Daha estetik bir görüntü için Jonsbo Ram Soğutucu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Performans daha önemli. demjr dedi: En iyi verimi 6000 CL26'da mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Aslında performans farklarını karşılaştırmadım.
demjr 62 Yetkin Sıcak Nokta Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.448 Beğeniler 654 Dün 18:50 #6 UsThinac dedi: Performans daha önemli. Aslında performans farklarını karşılaştırmadım. Genişletmek için tıkla... Jonsbo'nun performansı iyidir hocam, sonuçta RAM soğutmak için yapılan bir şey.
UsThinac dedi: Performans daha önemli. Aslında performans farklarını karşılaştırmadım. Genişletmek için tıkla... Jonsbo'nun performansı iyidir hocam, sonuçta RAM soğutmak için yapılan bir şey.
KS KS UsThinac 9 Çalışkan Katılım 5 Temmuz 2026 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 45 Yer Bir Fan Dün 18:51 #7 demjr dedi: Jonsbo'nun performansı iyidir hocam, sonuçta RAM soğutmak için yapılan bir şey. Genişletmek için tıkla... Bazı ürünler görsellikte kalıyor maalesef. Normal bir kullanıcı için başarılı olabilir.
demjr dedi: Jonsbo'nun performansı iyidir hocam, sonuçta RAM soğutmak için yapılan bir şey. Genişletmek için tıkla... Bazı ürünler görsellikte kalıyor maalesef. Normal bir kullanıcı için başarılı olabilir.