Senın degerler cok iyiymiş hocam ama ben daha vdd 1.6 ile acamıyorum senin degerler bana göre cok daha iyi muhtemelen Nitroyu ben 2 3 1 ayarlamısım 1 2 1 e cekıp bır de oyle deneyim.
Senın degerler cok iyiymiş hocam ama ben daha vdd 1.6 ile acamıyorum senin degerler bana göre cok daha iyi muhtemelen Nitro'yu ben 2 3 1 ayarlamısım 1 2 1'e cekıp bır de oyle deneyim.
@Ayhan Dönmez hocam çok daha bilgili ama o kadar yüksek vdd ve SoC ile normalde sorun çıkartmaması lazım Hynix'a die RAM'in. Olmadı o biraz daha ilgilenebilir. Bana genel anlamda tüm timinglerde o yardımcı oldu stabillik bulurken.
6200 neden hata verıyor onu tam anlayamadım. Hata vermemesi lazım. Timingleri auto bırakıp birincilleri gir istersen sadece, 6200 CL30-38-38-96 gir geri kalan her şeyi oto bırak. VDD-VDDQ-VDDIO 1.4 kalabilir. Bir de öyle bak @Emre9110
6200 neden hata verıyor onu tam anlayamadım. Hata vermemesi lazım. Timingleri auto bırakıp birincilleri gir istersen sadece, 6200 CL30-38-38-96 gir geri kalan her şeyi oto bırak. VDD-VDDQ-VDDIO 1.4 kalabilir. Bir de öyle bak @Emre9110