6000 MHz CL30 Hynix H-die için subtiming önerisi

Amca boşuna 6000 CL32 1.3V önermedi vaktiyle ama kendisinin de bir yanılgısı var. 6000 CL26-36-36 1.4V kite dahi 6000 CL32 1.3V öneriyor. Bu durum hakkında yorum yapmak istemiyorum, OC şampiyonalarında kullanılan bir kiti CL32 1.3V ayarlamanın bir izahı olamaz.

UCLK artırdıkça PBO stabil kalamıyor, tekrardan gözden geçirmen gerekli. -20/-25 hepsi silikona bağlı, +200 yine aynı şekilde problem. Scaler ve Vcore LLC Turbo gerektirebilir Gigabyte'da.

VT3 2 saat yine yeterli bir süre değil, 5-6 saat bakarsan anlaşılır. 3 saat bakıyorum minimum, bazen son iterasyonda patladığı oluyor.

İfadeler: X99
Boost kapalı olmasına rağmen yarım saat sonra patladı şimdi onu -15'e çektim. Bir daha cortlarsa 6000'e çekeceğim, -15'i de yesin bir zahmet yoksa + vermeye gidecek bu iş.

Boost kapalı olmasına rağmen yarım saat sonra patladı şimdi onu -15'e çektim. Bir daha cortlarsa 6000'e çekeceğim, -15'i de yesin bir zahmet yoksa + vermeye gidecek bu iş.

Boost'tan kasıt PBO kapalı olması ise Boost algoritması değişiyor. PBO Auto ile Enabled aynı şey değil yani, belki ondan stabil kalamıyordur. LLC de devreye girer burada, Scaler de.

Boost'tan kasıt PBO kapalı olması ise Boost algoritması değişiyor. PBO Auto ile Enabled aynı şey değil yani, belki ondan stabil kalamıyordur. LLC de devreye girer burada, Scaler de.
Bir yandan şu 4400 MHz göz kırpıyor halen. O kayıp performansı geri getiremez miyiz hocam?

Bir yandan şu 4400 MHz göz kırpıyor halen. O kayıp performansı geri getiremez miyiz hocam?

CL22 ve tRCD 24 açılabilir A-Die ile. O şekilde kullanmak sorun olmaz gibi oyun özelinde. Latency çok önemsemeyin, oyun özelinde bakmak lazım. Timing ciddi kısılabiliyor, tCK 2-2 ve 1-1-0 Nitro yiyor.

CL22 ve tRCD 24 açılabilir A-Die ile. O şekilde kullanmak sorun olmaz gibi oyun özelinde. Latency çok önemsemeyin, oyun özelinde bakmak lazım. Timing ciddi kısılabiliyor, tCK 2-2 ve 1-1-0 Nitro yiyor.
CL22 yemiyor demiştiniz sanki 24'den öteye gitmiyor diye.

Sonrasında yediği anlaşıldı, tamamıyla AM5 Memory Controller sorunu. 4800'de CL22 yemezken 4400'de yiyor ilginç şekilde.
Forza çöküp duruyor 6000'e dönüyorum şimdilik. 007 3 saat oynadım hiç çökmedi. Hafta sonu ise tekrar 4400 bakacağım CL22 yapabilen var mı forumda? Ne nazlı çıktı bu ya.

Forza çöküp duruyor 6000'e dönüyorum şimdilik. 007 3 saat oynadım hiç çökmedi. Hafta sonu ise tekrar 4400 bakacağım CL22 yapabilen var mı forumda?

Forumda yapan olmaz, uğraşan eden yok bizim dışımızda. TR'de de yok, globali takip etmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…