Bütçe
5000-6000

Ata Tuğkan

Uzman
Hawk satın alacağınıza Seduna tercih edebilirsiniz. Süngerin DNS yoğunluğu ve malzeme kalitesi daha iyi.

Bütçe 5.000-6.000 arası. 6 bini aşamam. Hawk Fab düşünüyorum fakat bazıları çok memnunum yazarken bazıları hiç rahat değil, gıcırdıyor, sağlam değil gibi şeyler yazıyor. Oyun koltuğu önermenize gerek yok. Düzgün rahat her koltuk tavsiyesine açığım. Şu an kullandığım bunun bir benzeri:

Hawk al bence. Her üründen memnun kalmayan var. Ben 2 senedir kullanıyorum. Çok uzun oturmada rahatsız edebiliyor ama sağlıklı. Kalkıp yürümeyi sağlıyor. Kaliteli bir koltuk.

Hawk al bence. Her üründen memnun kalmayan var. Ben 2 senedir kullanıyorum. Çok uzun oturmada rahatsız edebiliyor ama sağlıklı. Kalkıp yürümeyi sağlıyor. Kaliteli bir koltuk.
Açıkçası ne yaptığıma karışan beni bir şeyler yapmaya zorlayan bir koltuk değil. 12 saat camış gibi oturmama izin verecek bir koltuk arıyorum.

Hawk satın alacağınıza Seduna tercih edebilirsiniz. Süngerin DNS yoğunluğu ve malzeme kalitesi daha iyi.

Bunu gördüm hatta Hawkdan önce buna bakıyordum. Ayağının metal olması beni vazgeçirmişti. Ayağı plastik olsa tasarım olarak en güzel bulduğum koltuk bu aslında.

İzin veriyor zaten. Ama dümdüz oturunca hafif oynamak istiyorsunuz üstünde. Gerçi o koltukla alakalı olmayabilir.
Koltuk durumu hakkında ne söyleyebilirsiniz? En çok gördüğüm kötü yorum sallanıyor veya ses çıkarıyor idi.

Şu an benimkinde de çok az sallanma var ama doğal bence. 195 ve 100 kilo adamım. O kadar olur. Ses konusunda ise kutudan yağlama kiti vs çıkıyor. Bakım yapılırsa ses çıkarmıyor.
Ozaman benlik değil demek. Şu anki koltuğu değiştirme sebebim tam olarak bu. 5 yıllık ve vidaları gevşediği için sallanmaya başladı. Sıksam bile 1 hafta sonra aynı oluyor. Teşekkürler bilgiler için.

Ozaman benlik değil demek. Şu anki koltuğu değiştirme sebebim tam olarak bu. 5 yıllık ve vidaları gevşediği için sallanmaya başladı. Sıksam bile 1 hafta sonra aynı oluyor. Teşekkürler bilgiler için.
Kurduğumdan beri hiçbir şeyine dokunmadım. Muhtemelen bakım yapıp vidaları sıksam düzelecek. Bu bütçede daha iyi bir firma memnuniyeti de bulamazsınız. İki kapak eksik çıktı. WP'den yazdım. Ertesi gün gönderdiler. Fatura vs'de istemediler.