Detaylar
Kim cevapladı?Overkill olmuş biraz DDR4 sisteme.
witicieen
Yetkin
Son düzenleyen: Moderatör:
A-altı bin hesap mı¿Vallahi biraz zevk işi gibi oldu, DDR5 dizecek imkanım var ama uğraşamam freelance olarak çalışıyorum, 1 tarayıcıda 6000 adet Twitch, Twitter YouTube Facebook Instagram hesaplarım var. Şimdi yeni AM5 sisteme geçersem onları oraya taşımak tek tek girmek profillere doğrulamalarını yapmak en az 6 ayımı alır. Gittiği yere kadar böyle devam. Belki 1 2 güne de işlemciyi Ryzen 7 ya da 9 işlemci alabilirim.
Özel değilse ne yaptığınızı sorabilir miyim?
witicieen
Yetkin
A-altı bin hesap mı¿
Özel değilse ne yaptığınızı sorabilir miyim?
Büyük firmalarla çalışıyorum yorum beğeni paylaşım bir nevi algı operasyonu gibi düşünebilirsin. Olumlu yorumlar olumsuz yorumlar reklam çalışmaları YouTube'ya atılan bir videoya beğeni yorum paylaşım bunlar bot olarak değil hepsi orijinal organik olarak yapılıyor o şekilde ilerliyor. Bir 2 tane örnek gösteriyorum. mesela kendi farklı facebook profilimle paylaştığım bir resim ve gelen beğeniler yorumlar
4196
Deneyimli
Vallahi biraz zevk işi gibi oldu, DDR5 dizecek imkanım var ama uğraşamam freelance olarak çalışıyorum, 1 tarayıcıda 6000 adet Twitch, Twitter YouTube Facebook Instagram hesaplarım var. Şimdi yeni AM5 sisteme geçersem onları oraya taşımak tek tek girmek profillere doğrulamalarını yapmak en az 6 ayımı alır. Gittiği yere kadar böyle devam. Belki 1 2 güne de işlemciyi Ryzen 7 ya da 9 işlemci alabilirim.
6K ne hesabı bu?
Edit: Cevabı vermiş. Algı Operasyoncusu çıktı
witicieen
Yetkin
Facebook profil hesapları; Instagram, Twitter, YouTube vs.
6K ne hesabı bu?
Edit: Cevabı vermiş. Algı operasyoncusu çıktı![]()
Bu operasyonları tüm siyasi partiler de yaptırıyor ama
Son düzenleyen: Moderatör:
4196
Deneyimli
Facebook profil hesapları; Instagram, Twitter, YouTube vs.
Bu operasyonları tüm siyasi partiler de yaptırıyor amasizin deyiminizle troll ama bizim deyimle iş projesi
A'dan tutun da D'ye kadar tüm hepsinde var.
Hocam sondaki emoji yeterli gelir diye düşündüm.
Tabii ki var, öyle böyle değil. 2 adet HDMI bağlantılı TV, 1 adet 32" ana curved ekranı ile tanıdığım biri var. Benzer bir iş yapıyordu. Hem de borsa da değerlendiriyordu. Odası böyle ekran doluydu. Sağda solda tabletler vs.
witicieen
Yetkin
Hocam sondaki emoji yeterli gelir diye düşündüm.
Tabii ki var, öyle böyle değil. 2 adet HDMI bağlantılı TV, 1 adet 32" ana Curved ekranı ile tanıdığım biri var. Benzer bir iş yapıyordu. Hem de borsa da değerlendiriyordu. Odası böyle ekran doluydu. Sağda solda tabletler vs.
Ben de 2 ekran var var bu sistemi kurmak 8 sene mi aldı tüm hesaplar orijinal hesaplar kimlik onaylı telefon onaylı büyük yatırım yani. Almak isteyenler oldu 15 milyon TL fiyat çektim
1 tarayıcıda 6000 adet Twitch, Twitter YouTube Facebook Instagram hesaplarım var.
Kaç sene sürdü açmak abi?
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-