Bütçe
65.000 TL & 1.550 USD
ASUS TUF F16 FX608JMR-RV066W
Böyle de bir cihaz var i7 14.nesil 16 RAM 5060.

Nedeni nedir acaba bende öğreneyim alacak biri varsa bilgilendirwyim.

Tabii ki, öncelikle çoğu MSI cihazın menteşelerinin problemli olduğunu belirteyim; üst segmentten giriş segmente kadar. Onun dışında, kasa saf plastik; kullanımda rahatsız edici oluyor. Plastik olduğu için de bakır borulardaki ısı kasaya dağılıyor; bu da laptopun klavyesini kullanırken elinizde ısı hissetmeniz demek. Onun dışında termal iletimi rezalet modeller. Katana 17 serisi biraz daha iyi ancak o da berbat. Attığınız Asus TUF F16 alınabilir; bütçesindeki çoğu cihaza göre soğutması mükemmel seviyede.

Tabii ki, öncelikle çoğu MSI cihazın menteşelerinin problemli olduğunu belirteyim; üst segmentten giriş segmente kadar. Onun dışında, kasa saf plastik; kullanımda rahatsız edici oluyor. Plastik olduğu için de bakır borulardaki ısı kasaya dağılıyor; bu da laptopun klavyesini kullanırken elinizde ısı hissetmeniz demek. Onun dışında termal iletimi rezalet modeller. Katana 17 serisi biraz daha iyi ancak o da berbat. Attığınız Asus TUF F16 alınabilir; bütçesindeki çoğu cihaza göre soğutması mükemmel seviyede.
Bu fiyata alınacak güzel bir cihaz diyorsunuz yani?
5 senelik kullanımda beni üzer mi bu cihaz?
Batarya işlemci ekran kartı performansı vs

Bu fiyata alınacak güzel bir cihaz diyorsunuz yani?
5 senelik kullanımda beni üzer mi bu cihaz?
Batarya işlemci ekran kartı performansı vs
Batarya performansı olarak üzecektir; çünkü i7 14. Nesil CPU barındırıyor. Onun dışında uzun süreler götürür. Ancak laptoplarda "5 sene" diye bir şey kesinlikle yok; sizin onu hangi şartlarda kullanacağınıza göre değişiyor.

Batarya performansı olarak üzecektir; çünkü i7 14. Nesil CPU barındırıyor. Onun dışında uzun süreler götürür. Ancak laptoplarda "5 sene" diye bir şey kesinlikle yok; sizin onu hangi şartlarda kullanacağınıza göre değişiyor.
Oyun fazla oynamıyorum fc 26 ve arada cs 2
Onun dışında Web yazılım ve film dizi izlemek için alacağım

@talongod, HP Victus Gaming

İ5 13500H işlemci
Rtx 4060 ekran kart (120w)
16 GB 5200 MHz ddr5 ram
1 tb SSD
Kozmetik temiz
Bu cihaz nasıl hocam yaptığım işlere göre bu cihaz da olur fiyatı da uygun buna ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
Oyun fazla oynamıyorum fc 26 ve arada cs 2
Onun dışında Web yazılım ve film dizi izlemek için alacağım

@talongod, HP Victus Gaming

İ5 13500H işlemci
Rtx 4060 ekran kart (120w)
16 GB 5200 MHz ddr5 ram
1 tb SSD
Kozmetik temiz
Bu cihaz nasıl hocam yaptığım işlere göre bu cihaz da olur fiyatı da uygun buna ne diyorsunuz?
HP Victus cihazlar kronik, alınmamalı. s0 r0 serileri sensör problemli, s1 r1 serilerinde sensör anakarta gömülü.

Attığınız ASUS TUF F16 gayet iyiydi, o taraftan devam edebilirsiniz. Hem daha güncel olduğundan problem yaşatacağını düşünmüyorum.
Evet ama arada ciddi fark var ve 3sene sonra yenilemem gerekecek diye düşünüyorum neticede laptop parçası sökülüp takılmıyor masaüstü gibi değil 35k filan vermek geçti 4070li bir laptop almak

Evet ama arada ciddi fark var ve 3sene sonra yenilemem gerekecek diye düşünüyorum neticede laptop parçası sökülüp takılmıyor masaüstü gibi değil 35k filan vermek geçti 4070'li bir laptop almak.

O F16 cihazdaki GPU RTX 5060, attığınız Victus RTX 4060. mantıken arada 2-3 yıl fark var. F16 üzmeyecektir, ki hem CPU hem GPU olarak çok yeni.