Merhaba önümüzdeki ayın başlarında bir sorun cıkmazsa Temu'dan 575 TL aula F75+100 küsur TL mini temizlik kiti almayı düşünüyorum. Normalde sadece klavyeyi alacaktım ama minimum 670 TL olması lazımmış sepetin. Bu sepet toplamda yaklaşık 670-680 TL falan tuttu ödeme öncesinde, esnasında ekstra vergi masrafı çıkar mı ya da ödeme sonrasında 680 TL gösterip ekstra vergiden veya farklı bir masraftan para çeker mi? Eğer vergi masrafı alırsa bu 680 TL'lik iki üründen ne kadar vergi alınır yani toplam kaç TL ödemem gerekir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- maksimum 1000 TL
Sadece klavyeyle beraber sepet 945 lira oluyor. Aldım 2 3 hafta önce.
Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Sadece klavyeyle beraber sepet 945 lira oluyor. Aldım 2 3 hafta önce.
Hocam sınır yok mu? 1700 TL'nin altında kabul etmiyor diye biliyoerum.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
680 TL olan sepetin %60'ını vergi olarak hesaplayıp sepetin üstüne ekleyin. Ödemeniz gereken fiyatı görürsünüz. Zaten Temu limiti geçen siparişlerde sepetten ürünü çıkartmanı istiyor. Yani istesen de sipariş veremezsin. 680 TL siparişinin 408 TL'si vergi olur. Toplamda 1088 TL ödersin.
Hocam sınır yok mu? 1700 TL'nin altında kabul etmiyor diye biliyoerum.
Vergi yasası değiştiği için sınırı düşürdüler. 30 euro üstü artık sınır. Altlık sınırı kalktı
680 TL olan sepetin %60'ını vergi olarak hesaplayıp sepetin üstüne ekleyin. Ödemeniz gereken fiyatı görürsünüz. Zaten Temu limiti geçen siparişlerde sepetten ürünü çıkartmanı istiyor. Yani istesen de sipariş veremezsin. 680 TL siparişinin 408 TL'si vergi olur. Toplamda 1088 TL ödersin.
Ben 100 TL'lik temizlik kitini minimum sepet tutarını tamamlamak için ekledim sepete yoksa işim yok onunla. Ben şimdi ödeme esnasında temizlik kitini çıkartsam sadece 575 TL'lik klavyeyi kabul eder mi?
Ödeme esnasında yaklaşık 408 liralık bir vergi masrafı çıkacak, satış fiyatının %60'ı yani. Bunu ödeme ekranında da belirtecek zaten sana. Bunun dışında bir ücret çekmeyecek senden, toplam 1088 liralık ödeme yapacaksın ürün için. Sonrasında da bir ücret istemeyecek.Ödeme esnasında ekstra vergi masrafı çıkar mı ya da ödeme sonrasında 680 TL gösterip ekstra vergiden veya farklı bir masraftan para çeker mi?
Alt limit 670, üst limit 1070 TL'ydi en son. Her ikisi için de vergi dahil değil. Direkt satış fiyatından hesaplama yapman gerekiyor.
Klavyenin ay sonuna kadar aynı fiyatta kalacağı veya stoğun bitip bitmeyeceği belli değil. Çok bekletmeyin derim. Siyah olanın stoğu bitmiş olarak gözüküyordu.
Kiminde ediyor, kiminde hata veriyor. İsterseniz deneyebilirsiniz. Bu şekilde alan bir sürü kişi de oldu.Ben ödeme esnasında temizlik kitini çıkartırsam sadece 575 TL'lik klavyeyi kabul eder mi?
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Kabul etmez. Altlimit var. 670 TL.Ben 100 TL'lik temizlik kitini minimum sepet tutarını tamamlamak için ekledim sepete yoksa işim yok onunla. Ben şimdi ödeme esnasında temizlik kitini çıkartsam sadece 575 TL'lik klavyeyi kabul eder mi?
Vergi yasası değiştiği için sınırı düşürdüler. 30 euro üstü artık sınır. Altlık sınırı kalktı![]()
1700 lira olan altlık sınırından bahsediyorum. Ayrıca bu sınırın altında tam da yukarda dediğim fiyattan klavyeyi aldım.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-