Makaleler
6
Merhaba iyi sosyaller. Kendime bir tablet arıyorum. Ortalama bütçe 7K ile 13K arasında. İstediğim özellikler şunlar;
-Gayet iyi kalem deneyimi vermeli(örnek olarak kalemle yazı yazarken, elimiz ekrana değdiğinde ekranın elimizi algılamaması gibi şeyler ihtiyacımı görecektir.)
-Video falan izlemelik ara sıra hafif oyunlar oynamalık.
-Çok önemli değil ama Android bir telefonum var.(Samsung) bir şey değişiyor mu bilmiyorum ama eğer çok fark ediyorsa olabilir.
-Vergi iadesi olan 9500 altı cihaz bu özellikleri karşılıyorsa, alırım bir sorun yok.

Amazon’da Tab S9 Fe indirimde 12.000 TL olması lazım. Kendim 8 aydır kullanıyorum gayet güzel tablet.

Merhaba iyi sosyaller. Kendime bir tablet arıyorum. Ortalama bütçe 7K ile 13K arasında. İstediğim özellikler şunlar;
-Gayet iyi kalem deneyimi vermeli(örnek olarak kalemle yazı yazarken, elimiz ekrana değdiğinde ekranın elimizi algılamaması gibi şeyler ihtiyacımı görecektir.)
-Video falan izlemelik ara sıra hafif oyunlar oynamalık.
-Çok önemli değil ama Android bir telefonum var.(Samsung) bir şey değişiyor mu bilmiyorum ama eğer çok fark ediyorsa olabilir.
-Vergi iadesi olan 9500 altı cihaz bu özellikleri karşılıyorsa, alırım bir sorun yok.
Huawei'nin o fiyat bandında çok güzel tabletleri var bir çok model onlara bakabilirsin kalem bakımından da performansları güzeldir.

Hocam bundan kalem çıkmıyor. Arkadaş kalem istediği için en az 3-4k arası daha para vermek zorunda. Bütçeyi fazla aşıyor.

Eğer 12 13K çıkarsam değerlendireceğim ilk tabletlerden biri olacak.
Hocam kutunun içinden sadece kablo ve kalem çıkıyor. Şarj adaptörünü ayrıca alman lazım onun bilgisini vereyim. 45W’a kadar destekliyor kaliteli bir adaptör alsan işini görür illa Samsung olmasına gerek yok.

Hocam cihazı uzun yıllar kullanacağım bu yüzden. 64 bana yetmez gibi duruyor. Yoksa kesinlikle iPad iyi bir cihaz bayağı da kullanmıştım.

Hocam bundan kalem çıkmıyor. Arkadaş kalem istediği için en az 3-4K arası daha para vermek zorunda. Bütçeyi fazla aşıyor.

Hocam kutunun içinden sadece kablo ve kalem çıkıyor. Şarj adaptörünü ayrıca alman lazım onun bilgisini vereyim. 45W'a kadar destekliyor kaliteli bir adaptör alsan işini görür illa Samsung olmasına gerek yok.

Zaten Samsung telefonum var onun adaptörü işi görür.

@babaci hocam s6 lite işimi görür mü?
işte video izleme kalem vs.
veya biraz bütçeyi artırırsam 10k ya ipad 9 var
o alınır mı?

Son düzenleme:
Hocam kalemi sonradan alırım derseniz ipad alınabilir. Bu cihazı bilmiyorum açıkçası ne çevremde kullanan var ne araştırdım yanlış yönlendirmek istemem. İpad’e 1500 tl civarlarına muadil kalem bulabiliyorsunuz.

Hocam kalemi sonradan alırım derseniz iPad alınabilir. Bu cihazı bilmiyorum açıkçası ne çevremde kullanan var ne araştırdım yanlış yönlendirmek istemem. IPad'e 1500 TL civarlarına muadil kalem bulabiliyorsunuz.

Yazın almayı düşünüyorum, eskidende iPad kullandım bu yüzden aslında içimde bir iPad alma var. iPad 10 alamayabilirim. Sıfır iPad 9 alacağım 10k ya da 2.el 7 8K ya var onları alacağım.